Diğer Donanımlar Bölümünde aynı konuyu açtım fakat o bölümde fazla kullanıcı olmadığından yeterli bir cevap alamıyorum. Konu kirliliğine neden olacak ama bu bölümde geçici de olsa bu konuyu açmak istedim kusura bakmayın.
şu an kafamda 3 mouse var ve önerilerinizi dikkate alıp bir mouse almak istiyorum.
Kesinlikle hiçbirine katılmıyorum burdaki gerçek ve doğru seçim rival olmalıdır nedeni:
Birton araştırmalarım izlediğim inceleme karşılaştırma videolarından sonra vardığım sonuç deathadderın tuşlarının basma hissinin güzel olmadığı ve %50 sinde tuş çökmesi görüldüğü g502 nin ise akıcı olmadığı yönündedir rival en akıcı (sensörü nedeni ile) en rahat ve hissiyatı en iyi olandır onun tek sorunu ise 10-20 kişi ile konuştum rival kullanan 2 sinde 3 ünde soyulma şikayeti duydum kesinlikle kalite sensör ve ergonomi sebebiyle rival>deathadder>g502
Şahsen 5 senedir DeathAdder kullanıyorum eski sürümü bile çok çok çok iyi bir mouse. Piyasadaki aşağı yukarı bütün oyuncu mouselarını test etmiş denemiş birisi olarak DeathAdder Chroma öneriyorum.