Deathadder Chroma vs Steelseries Rival vs G502

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diğer Donanımlar Bölümünde aynı konuyu açtım fakat o bölümde fazla kullanıcı olmadığından yeterli bir cevap alamıyorum. Konu kirliliğine neden olacak ama bu bölümde geçici de olsa bu konuyu açmak istedim kusura bakmayın.

şu an kafamda 3 mouse var ve önerilerinizi dikkate alıp bir mouse almak istiyorum.

1. seçenek : Amazon.com: Razer DeathAdder Ergonomic PC Gaming Mouse: Video Games

2. seçenek : Amazon.com: SteelSeries Rival Optical Gaming Mouse: Video Games

3. seçenek : Amazon.com: Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse with Fully Customizable Surface, Weight and Balance Tuning (910-004074): Electronics

Bu 3 mouse arasından sizin seçtiğinizi nedeniyle birlikte yazabilirseniz çok memnun olurum.
DeathAdder kulandım steelseries 1 - 2 mouse ürünlerini kullandım fakat şuan SteelSeries Sensei kullanıyorum tavsiye ederim pişman olmazsın

Para konusunda sıkıntı yoksa deathadder mükemmel bir seçim olur. Yoksa G502.

FPS oyunlarının içinderyseniz G502 acık ara seçeneğiniz olmalı bence,MOBAcıysanız Corsair M95 .

Rahatlık konusu elin yapısına göre değişir . Benim gibi orta boy ,parmakların fazla açıldığı eller için G502.

Kesinlikle hiçbirine katılmıyorum burdaki gerçek ve doğru seçim rival olmalıdır nedeni:
Birton araştırmalarım izlediğim inceleme karşılaştırma videolarından sonra vardığım sonuç deathadderın tuşlarının basma hissinin güzel olmadığı ve %50 sinde tuş çökmesi görüldüğü g502 nin ise akıcı olmadığı yönündedir rival en akıcı (sensörü nedeni ile) en rahat ve hissiyatı en iyi olandır onun tek sorunu ise 10-20 kişi ile konuştum rival kullanan 2 sinde 3 ünde soyulma şikayeti duydum kesinlikle kalite sensör ve ergonomi sebebiyle rival>deathadder>g502

Şahsen 5 senedir DeathAdder kullanıyorum eski sürümü bile çok çok çok iyi bir mouse. Piyasadaki aşağı yukarı bütün oyuncu mouselarını test etmiş denemiş birisi olarak DeathAdder Chroma öneriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı