hakanozbek
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Quality Control Manager
Diğer Donanımlar Bölümünde aynı konuyu açtım fakat o bölümde fazla kullanıcı olmadığından yeterli bir cevap alamıyorum. Konu kirliliğine neden olacak ama bu bölümde geçici de olsa bu konuyu açmak istedim kusura bakmayın.
şu an kafamda 3 mouse var ve önerilerinizi dikkate alıp bir mouse almak istiyorum.
1. seçenek : Amazon.com: Razer DeathAdder Ergonomic PC Gaming Mouse: Video Games
2. seçenek : Amazon.com: SteelSeries Rival Optical Gaming Mouse: Video Games
3. seçenek : Amazon.com: Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse with Fully Customizable Surface, Weight and Balance Tuning (910-004074): Electronics
Bu 3 mouse arasından sizin seçtiğinizi nedeniyle birlikte yazabilirseniz çok memnun olurum.
şu an kafamda 3 mouse var ve önerilerinizi dikkate alıp bir mouse almak istiyorum.
1. seçenek : Amazon.com: Razer DeathAdder Ergonomic PC Gaming Mouse: Video Games
2. seçenek : Amazon.com: SteelSeries Rival Optical Gaming Mouse: Video Games
3. seçenek : Amazon.com: Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse with Fully Customizable Surface, Weight and Balance Tuning (910-004074): Electronics
Bu 3 mouse arasından sizin seçtiğinizi nedeniyle birlikte yazabilirseniz çok memnun olurum.