Deathadder Chroma vs Steelseries Rival vs G502

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hakanozbek

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Quality Control Manager
Diğer Donanımlar Bölümünde aynı konuyu açtım fakat o bölümde fazla kullanıcı olmadığından yeterli bir cevap alamıyorum. Konu kirliliğine neden olacak ama bu bölümde geçici de olsa bu konuyu açmak istedim kusura bakmayın.

şu an kafamda 3 mouse var ve önerilerinizi dikkate alıp bir mouse almak istiyorum.

1. seçenek : Amazon.com: Razer DeathAdder Ergonomic PC Gaming Mouse: Video Games

2. seçenek : Amazon.com: SteelSeries Rival Optical Gaming Mouse: Video Games

3. seçenek : Amazon.com: Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse with Fully Customizable Surface, Weight and Balance Tuning (910-004074): Electronics

Bu 3 mouse arasından sizin seçtiğinizi nedeniyle birlikte yazabilirseniz çok memnun olurum.

Eğer moba oyuncusu iseniz G502, değilseniz DeathAdder.

Fazla ayarlanabilir tuş istiyorsanız ve herhangi bir markanın setini tamamlamak gibi bir amacınız yoksa G502'yi tercih edebilirsiniz. Ama normal tuşlara ek olarak 2 tane tuş size yetecekse diğer tuşları kullanmayacaksınız veya Daha sonra klavye-kulaklıklarını da alarak set oluşturmak istiyorsan da Razer Deathadder Chroma'yı öneririm. Bu üçü arasından ise Rival'ı hiç önermiyorum. Tasarım olarak oyuncu ruhunu yansıtan bir ürün değil.

Rival pişmanlıktır, 8 ay önce aldım yan tarafında ki tırtıklı kısmında aşınma oldu ve garanti kapsamı dışında olduğunu söyledi yetkili servis. Zamanla bu aşınma daha fazla olacak ve mouse çöp olacak elim çok fazla terlemiyor fakat neden olduğunu anlamadım.

Rival almamalısın bence duyduğum kadarıyla sensörü de belli bir süre sonra sıkıntı yaratıyormuş. Şahsen ben 1 yıldır deathadder sahibiyim ve çok memnunum şiddetle tavsiye ederim.

Razer DeathAdder'ı bir alamadım. Parayı düşünmesem alacağım tek mouse o olurdu.

Rival çok kötü bir mouse. Eğer rahatlık istiyorsan ve çok tuşlu bir mouse istiyorsan G502. DeathAdder ortada olsun.Yani şöyle. G502>Razer Deathadder>Steel Series Rival

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı