DeathAdder Essential kaydırması düzgün çalışmıyor

RYUK1905

Hectopat
Fareyi alalı 2 ay oldu. Son 2-3 gündür sayfaları aşağıya doğru kaydırmaya başladığımda aşağı iniyor, sonra yukarı çıkıyor. Glitchleniyor gibi. Scroll kısmına üfledim, döndürdüm, ne yaptıysam olmadı. Garantiye yollasam değişim yaparlar mı?

Boşluk kısmından pipet sokup üfleyin. Birkaç arkadaşta işe yaradı. Garantiye yollasanız değişim yaparlar ama gelen üründe yine aynı sorunu yaşayabilirsiniz. Pek iyi bir mouse denemez. Bu sorunu yaşamanız normal.

Son düzenleme:
Fareyi alalı 2 ay oldu. Son 2-3 gündür sayfaları aşağıya doğru kaydırmaya başladığımda aşağı iniyor, sonra yukarı çıkıyor. Glitchleniyor gibi. Scroll kısmına üfledim, döndürdüm, ne yaptıysam olmadı. Garantiye yollasam değişim yaparlar mı?

O mouse ın kronik scroll sıkıntısı var,
Yapabileceğiniz pek bir şey yok.

Boşluk kısmından pipet sokup üfleyin. Birkaç arkadaşta işe yaradı. Garantiye yollasanız değişim yaparlar ama gelen üründe yine aynı sorunu yaşayabilirsiniz. Pek iyi bir mouse denemez. Bu sorunu yaşamanız normal.
Deneyeceğim hocam teşekkür ederim. Garantiye gönderdikten sonra ekstra ücret ödeyerek daha üst bir modelle değişim istebilir miyim ?
O mouse ın kronik scroll sıkıntısı var,
Yapabileceğiniz pek bir şey yok.
:( teşekkürler hocam

Deneyeceğim hocam teşekkür ederim. Garantiye gönderdikten sonra ekstra ücret ödeyerek daha üst bir modelle değişim isteyebilir miyim ?
Emin değilim ama pek olası durmuyor. Eğer yeni bir fareye geçmeyi düşünürseniz bir konu açıp etiketlerseniz yardımcı olurum.

Emin değilim ama pek olası durmuyor. Eğer yeni bir fareye geçmeyi düşünürseniz bir konu açıp etiketlerseniz yardımcı olurum.
Şimdi Razer Türkiye distribütörü Arena'ya mail attım süreç hakkında. Eğer istediğim gibi sonuçlanmazsa etiket atıp yardımınızı isteyeceğim çok teşekkürler tekrardan.

Razer'larda o sorun var. Scroll boşluğuna güçlü bir şekilde üfleyin geçer. Garantiyle uğraşmayın hiç hepsinde var o sorun.

Razer'larda o sorun var. Scroll boşluğuna güçlü bir şekilde üfleyin geçer. Garantiyle uğraşmayın hiç hepsinde var o sorun.
Alakası yok. Örnek olarak DA V2'de böyle bir sorun yok Basilisk V3'te yok, daha ucuz bir model olan Viper Mini'de ise kısa zamanda olacak şey değil. Essential zaten eski ve kötü bir mouse, diğer ürünleri de aynı kefeye koymayın.

Alakası yok. Örnek olarak DA V2'de böyle bir sorun yok Basilisk V3'te yok, daha ucuz bir model olan Viper Mini'de ise kısa zamanda olacak şey değil. Essential zaten eski ve kötü bir mouse, diğer ürünleri de aynı kefeye koymayın.

Haklısınız ben cümleyi yanlış kurdum. Essentiallerde var. Viper Mini kullanıyorum. Bende de oluyordu habire. Üfleye üfleye geçirdim. Uzun süredir problem yok kararlı çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı