DeathAdder V2 alınır mı?

Bütçe
450 civarları
Hocam V2 bence onlardan çok daha iyi bir Mouse. Sensör ve IPS bakımından.

Hocam Razer set yapmak istiyorum dediğim gibi. Yine de öneriniz için teşekkürler.

Yapılan en büyük yanlışlardan biri de bu zaten, tek markaya bağlı kalmak iyi değildir. En iyisi neyse onu alacaksın. V2 alabilirsin istiyorsan, pişman etmez.

Hocamın önerdikleri de güzeldir.

Kesinlikle alınır, sebebleri;
650 IPS
Ergonomik dizayn
15-20 Bin DPS
FPS oyuncuları için birebir olan bir sensör
Sağlam bir yazılım
Yazdığınız sebeplerin neredeyse hiçbiri almak için bir sebep değil. 650 IPS yazmışsınız ama sanırım IPS'in tam olarak ne olduğunu ve ne anlama geldiğini, nerede lazım olduğunu bilmiyorsunuz. Zira 650 IPS'e yetişebilmek normal şartlar altında neredeyse imkansız. Sensör artık 1. derece seçim faktörü değil. DPS derken sanırım DPI'dan bahsetmişsiniz, kesinlikle bir artı değil zira bırakın 15-20 bini 1000 DPI üstü bile gereksiz tamamen. Yazılım olarak ışıklandırmayı saymazsak Razer Synapse'in "kesinlikle almak için bir sebep" denilecek bir artısı yok. Dizayn zaten kişisel bir şey, ama o da benzersiz değil :)
Konulara baktım ancak tam olarak istediğim bilgiyi bulamadım. Bütçem 450 TL. Hepsiburada'dan alıp 50 TL indirim ile 460 TL gibi bir şeye denk geliyor. Alınır mı? Razer set yapmayı düşünüyorum ayrıca. Bunu alırsam kulaklık için daha fazla para biriktirmek gerekecek. Benim için "alınır mı?" sorusuna cevap verseniz yeter, artı ve eksi yönlerini sayarsanız memnun olurum.
Alabilirsiniz, gayet alınır bir mouse fakat Model D, Model O, Pulsefire Haste gibi modellere bakmanızı öneririm. Hafiflik ve paracord kablo büyük nimet.

Yazdığınız sebeplerin neredeyse hiçbiri almak için bir sebep değil. 650 IPS yazmışsınız ama sanırım IPS'in tam olarak ne olduğunu ve ne anlama geldiğini, nerede lazım olduğunu bilmiyorsunuz. Zira 650 IPS'e yetişebilmek normal şartlar altında neredeyse imkansız. Sensör artık 1. derece seçim faktörü değil. DPS derken sanırım DPI'dan bahsetmişsiniz, kesinlikle bir artı değil zira bırakın 15-20 bini 1000 DPI üstü bile gereksiz tamamen. Yazılım olarak ışıklandırmayı saymazsak Razer Synapse'in "kesinlikle almak için bir sebep" denilecek bir artısı yok. Dizayn zaten kişisel bir şey, ama o da benzersiz değil :)

Alabilirsiniz, gayet alınır bir mouse fakat Model D, Model O, Pulsefire Haste gibi modellere bakmanızı öneririm. Hafiflik ve paracord kablo büyük nimet.
IPS kelimesi aklımda kalınca DPS yazmışım :D.

Hocam Razer set yapmak istiyorum dediğim gibi. Yine de öneriniz için teşekkürler.
Düzenleme: delikli fareler artık hiç hoşuma gitmemeye başladı. V2 alacağım, hepinize teşekkürler.
Daha önceden Razer set yapan birisi olarak söylüyorum, yapmayın hocam. Gerek yok. Hangisi daha iyiyse, hangisi daha fiyat performans ise onu alın. Tabii sizin kararınız. Heves ettiyseniz başka ama ben de bu şekilde heves edip daha sonra yanlış yaptığımı anlamıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı