DeathAdder V2 alınır mı?

Bütçe
450 civarları

Hocam maalesef delikli farelerin tasarımı gram hoşuma gitmiyor. Çok şatafatlı duruyor bana göre. Sade bir şey tercih etmeyi istiyorum.

Hocam maalesef delikli farelerin tasarımı gram hoşuma gitmiyor. Çok şatafatlı duruyor bana göre. Sade bir şey tercih etmeyi istiyorum.

Nasıl içinize siniyorsa, V2 deneyin. Pişman edecek bir mouse değil. Delikli mouselar güzeldir bu arada, ön yargınız olmasın.

Bu var. Üstünde deliksiz kapakta geliyor. Yani delikli veya deliksiz olarak kullanabilirsiniz.

Bence bütçesi varken V2 daha iyi bir tercih olur, ama tercih edilebilir tabii.

Hocam bunu biraz incelemiştim, ama altında ve yanlarında da delik olunca vazgeçtim.

Bence bütçesi varken V2 daha iyi bir tercih olur, ama tercih edilebilir tabii.
Ağırlık ve skatez olarak daha önde. Kablo kısmında ise bi' tık geride kalıyor. Glorious Model O gibi bir fare üstelik 260 TL.

Hocam iyi olabilir ama görünüşünü sevmiyorum. Bir de kırılma korkusu kaplıyor içimi, ön yargı yüzünden.
Nasıl bir kırılma hocam anlayamadım. Bu arada ard arda 2-3 kez hafif ve ağır mouse kullandım (en az ikişer hafta) ve gerçekten bir kere hafife alıştıktan sonra ağır kullanmak zor geliyor. Tabii ki hafif diye size 5 kill fazladan aldırtmıyor ama konfor açısından düşünebilirsiniz.

Delikli olduğu için üst yapı daha dayanıksız, elde kalır olabilir(!). Bundan şüpheleniyor olabilir.

Hocam yani sürekli delik olduğundan, plastikleri birleşmiyor gibi hissediyorum. Bu da kırılacakmış gibi bir his bırakıyor içimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…