A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #1 Arkadşalar merhaba, fare Razer DeathAdder V2 kablosu da plastik değil böyle kumaş gibi su dökülen yer bir garip oldu. Sanki içine çekti gibi. Ne yapatım daha takmadım bilgisyara.
Arkadşalar merhaba, fare Razer DeathAdder V2 kablosu da plastik değil böyle kumaş gibi su dökülen yer bir garip oldu. Sanki içine çekti gibi. Ne yapatım daha takmadım bilgisyara.
S SwiftUltimate Zeptopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 23 25 Haziran 2025 #2 Doğru şekilde kurutulursa herhangi bir sorun yaşanmayacağını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Airi Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #3 Kablodan bir şey olmaz kuruyana kadar bekleyin sonra takın. Artı 0 Eksi
KS KS A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #4 SwiftUltimate dedi: Doğru şekilde kurutulursa herhangi bir sorun yaşanmayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani peçete ile biraz sildim sonra kurumaya bıraktım. Airi dedi: Kablodan bir şey olmaz kuruyana kadar bekleyin sonra takın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır birazdan kurur herhalde. Şu an kurumuştur hwrhalde takacağım artık 2 3 saattir masada duruyor. Herhangi bir ıalaklık yok şuan Airi dedi: Kablodan bir şey olmaz kuruyana kadar bekleyin sonra takın. Genişletmek için tıkla... SwiftUltimate dedi: Doğru şekilde kurutulursa herhangi bir sorun yaşanmayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an kurumuştur hwrhalde takacağım artık 2 3 saattir masada duruyor. Herhangi bir ıalaklık yok şu an. Son düzenleme: 25 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
SwiftUltimate dedi: Doğru şekilde kurutulursa herhangi bir sorun yaşanmayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani peçete ile biraz sildim sonra kurumaya bıraktım. Airi dedi: Kablodan bir şey olmaz kuruyana kadar bekleyin sonra takın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır birazdan kurur herhalde. Şu an kurumuştur hwrhalde takacağım artık 2 3 saattir masada duruyor. Herhangi bir ıalaklık yok şuan Airi dedi: Kablodan bir şey olmaz kuruyana kadar bekleyin sonra takın. Genişletmek için tıkla... SwiftUltimate dedi: Doğru şekilde kurutulursa herhangi bir sorun yaşanmayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an kurumuştur hwrhalde takacağım artık 2 3 saattir masada duruyor. Herhangi bir ıalaklık yok şu an.