DeathAdder V2 Pro alınır mı?

Dediğim gibi zorlarsam çıkarım ama arasında çok fazla bir fark yoksa gerek yok bence.
Bunu alın o halde, V2 Pro ile aralarında dağlar kadar fark var. Bu modeli 4K Hz kadar destekleyebiliyor, V2 Pro sadece 1000Hz destekliyor.

Bunu alın o halde, V2 Pro ile aralarında dağlar kadar fark var. Bu modeli 4K Hz kadar destekleyebiliyor, V2 Pro sadece 1000Hz destekliyor.
Ben eğer alırsam ilk defa Wireless fare kullanmış olacağım gecikme değerleri falan nasıl bu son attığınız farenin? Farenin kendisi sağlam mı, yani yere falan düşse bozulur mu? Dış görünüşü kalitesiz malzeme gibi duruyorda. Ayrıca bu site güvenli mi?

V2 Pro ile aralarındakini dememiştim, diğer 1,500 TL'likdekiler gibi. Örneğin 1,500 TL'lik ile bu attığınız farenin arasında çok fark yoksa 1,500 TL'ye yakın olanı alayım diyorum.

Son düzenleme:
Ben eğer alırsam ilk defa Wireless fare kullanmış olacağım gecikme değerleri falan nasıl bu son attığınız farenin? Farenin kendisi sağlam mı, yani yere falan düşse bozulur mu? Dış görünüşü kalitesiz malzeme gibi duruyorda. Ayrıca bu site güvenli mi?
Gecikme değerleri kabloluyu aratmıyor, hatta kabloludan daha iyi bile diyebilirim. 4K Hz polling rate sayesinde oyun için daha iyi performans sunuyor; 1K Hz 1ms gibi bir değer sunarken, 4K Hz 0.25MS değerini sunuyor ki bu oldukça iyi. Malzeme kalitesi iyi onda endişeniz olmasın, sert bir şekilde fırlatmadığınız müddetçe bir şey olmaz. Site güvenilir, gerek benim gerek de bu forumdakilerin tercih ettiği bir yer.
V2 Pro ile aralarındakini dememiştim, diğer 1,500 TL'likdekiler gibi. Örneğin 1,500 TL'lik ile bu attığınız farenin arasında çok fark yoksa 1,500 TL'ye yakın olanı alayım diyorum.
Anladım, ben ilk başta dediğiniz V2 Pro ile arlarındaki farktan bahsediyorsunuz sanmıştım. M3S ile M3 4K modeli arasında bildiğim kadarıyla batarya ve Hz değeri dışında bir fark yok. M3S modeli 500 mah batarya ile 1K Hz ile kullanırsanız 80 saat, 2K Hz değeri ile kullanırsanız 65 saatlik bir batarya ömrü sunuyor. Öte yandan M3 4K, 800 mah bir batarya değeri sunuyor ve kullanım süresi artıyor.

Gecikme değerleri kabloluyu aratmıyor, hatta kabloludan daha iyi bile diyebilirim. 4K Hz polling rate sayesinde oyun için daha iyi performans sunuyor; 1K Hz 1ms gibi bir değer sunarken, 4K Hz 0.25ms değerini sunuyor ki bu oldukça iyi. Malzeme kalitesi iyi onda endişeniz olmasın, sert bir şekilde fırlatmadığınız müddetçe bir şey olmaz. Site güvenilir, gerek benim gerek de bu forumdakilerin tercih ettiği bir yer.

Anladım, ben ilk başta dediğiniz V2 Pro ile arlarındaki farktan bahsediyorsunuz sanmıştım. M3s ile M3 4K modeli arasında bildiğim kadarıyla batarya ve Hz değeri dışında bir fark yok. M3s modeli 500 mAh batarya ile 1K Hz ile kullanırsanız 80 saat, 2K Hz değeri ile kullanırsanız 65 saatlik bir batarya ömrü sunuyor. Öte yandan M3 4K, 800 mAh bir batarya değeri sunuyor ve kullanım süresi artıyor.
Hocam bir de el ölçülerimi ve gripimi tam olarak bilmiyorum. Metre yoktu ama kart ile baktım ortalama 17x10 gibi belki yanlış bakmışımdır ama.

Ayrıca 4K Hz bilgisayarımda kasmadan kullanılabilir mi ki? Sistemim aşağıda yazdım.
Ekran Kartı: 1660 Super
İşlemci: R5 5600
Ram: 16 GB (2x8)

Hocam forumda biraz araştırdım ama çok önerilmiyor gibi geldi bu markanın ürünleri.

Son düzenleme:
Hocam bir de el ölçülerimi ve gripimi tam olarak bilmiyorum. Metre yoktu ama kart ile baktım ortalama 17x10 gibi belki yanlış bakmışımdır ama.

Ayrıca 4K Hz bilgisayarımda kasmadan kullanılabilir mi ki? Sistemim aşağıda yazdım.
Ekran Kartı: 1660 Super
İşlemci: R5 5600
Ram: 16 GB (2x8)

Hocam forumda biraz araştırdım ama çok önerilmiyor gibi geldi bu markanın ürünleri.
Evet elinize uygun, ayrıca 4K oynarsınız ama unutmayın ki Hz değeri arttıkça işlemci kullanımı artıyor (1K Hz'den sonra) ve böylelikle de FPS'e etki ediyor. Ayrıca Darmoshark önermeyen çok kişi de görmedim açıkçası, neden önermemişler anlamadım.

Son düzenleme:
Evet elinize uygun, ayrıca 4K ynarsınız ama unutmayın ki Hz değeri arttıkça işlemci kullanımı artıyor (1k Hz'den sonra) ve böylelikle de FPS'e etki ediyor. Ayrıca Darmoshark önermeyen çok kişi de görmedim açıkçası, neden önermemişler anlamadım.
Hocam bende bilmiyorum gece biraz araştırmıştım vardı. Ayrıca YouTube'da Swarcow adlı bir kanal gördüm orada mouse tier list yapmış Darmoshark M3-S'i daha yükseğe koymuş.

O kendince öyle bir sıralama yapmış çünkü, daha çok shape olarak ele alıyor listedekileri.
Tamamdır, şuanlık kararım M3 4K yönünde eğer kararım değişmezse birkaç gün içerisinde sipariş vereceğim.

@624739 hocam, wraithesports'dan alırsam eğer ürün elime oturmazsa, beğenmezsem veya bir sorun olursa iade politikası biraz sıkıntılı gibi ama kanuna aykırı, ne olur?

Son düzenleme:
Tamamdır, şuanlık kararım M3 4K yönünde eğer kararım değişmezse birkaç gün içerisinde sipariş vereceğim.

@624739 hocam, wraithesports'dan alırsam eğer ürün elime oturmazsa, beğenmezsem veya bir sorun olursa iade politikası biraz sıkıntılı gibi ama kanuna aykırı, ne olur?
O konu hakkında bir fikrim yok, kendileriyle görüşmeniz lazım. Ambalajı açılan ürünleri iade almıyorlar çünkü.

O konu hakkında bir fikrim yok, kendileriyle görüşmeniz lazım. Ambalajı açılan ürünleri iade almıyorlar çünkü.
Hocam açıkcası artık sizi sıkmaya, rahatsız etmeye başladığımı düşünmeye başladım eğer öyleyse özür dilerim. Bu mouse ile Dragonfly F1 Pro arasında ne fark var? Çünkü diğer konularda sanki o daha çok öneriliyormuş gibi geldi. 4K dongle'ı ayrı mı satılıyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı