DeathAdder V2 Pro alınır mı?

İyi modeller fakat gecikme değerleri ile ilgili şüphem mevcut halen. O sebeple ön yargım var.
Ama o bütçede 52840 mcu+3395 sensörlü mouse imkansıza yakın. O yüzden öneririm.
Bu modellerin gecikme değerleri nasıl ki? Dongle ile birlikte almayı planlıyorum. Ayrıca R1 Pro Max Kailh Switch'lerini kullanıyor ya Huano daha iyi sanırsam R1 Pro mu almalıyım sizce?

İyi modeller fakat gecikme değerleri ile ilgili şüphem mevcut halen. O sebeple ön yargım var.
Ama o bütçede 52840 mcu+3395 sensörlü mouse imkansıza yakın. O yüzden öneririm.
Hocam, gecikme var ise almayayım çünkü alırsam bir süre alamam ve iade edemiyorum.

Son düzenleme:
Bu modellerin gecikme değerleri nasıl ki? Dongle ile birlikte almayı planlıyorum. Ayrıca R1 Pro Max Kailh Switch'lerini kullanıyor ya Huano daha iyi sanırsam R1 Pro mu almalıyım sizce?

Hocam, gecikme var ise almayayım çünkü alırsam bir süre alamam ve iade edemiyorum.
Ben o bütçede XM2we öneriyordum fakat fiyatı uçtu.
O yüzden VXE R1 Pro+4K Dongle mantıklı olabilir veya X2 lite mini retro da olabilir.

Ben o bütçede XM2we öneriyordum fakat fiyatı uçtu.
O yüzden VXE R1 Pro+4K dongle mantıklı olabilir veya X2 Lite mini retro da olabilir.
Hocam, yani bilgisayarda fazla vakit geçiriyorum. 4K'da kullanırsam şarjı hızlı bitmez mi? R1 Pro'da tahmini olarak ne kadar gider, 2K ve 4K'da? R5 5600, 4K için yeterli midir?

Hocam, yani bilgisayarda fazla vakit geçiriyorum 4K'da kullansam şarjı hızlı bitmez mi R1 Pro'da tahminen ne kadar gider 2K ve 4K'da. R5 5600 4K için yeterli midir?

Yeterli olup olmayacağı konusunda bilgi sahibi değilim hocam fakat şöyle bi' durum var ki 4K Hz'i şu an için pek iyi görmüyorum yani en azından performans olarak katkısını profesyonel değilseniz çok anlayacağınızı sanmıyorum.
İleride sistemlerin ve teknolojilerin gelişimi sonrası 4K Hz'in ne kadar işlevli olacağını anlayabiliriz.
Ayrıca şarj olarak da ciddi sıkıntı yaratacağı için 2K kullanmak yeterli olacaktır.

Yeterli olup olmayacağı konusunda bilgi sahibi değilim hocam fakat şöyle bi' durum var ki 4K Hz'i şu an için pek iyi görmüyorum yani en azından performans olarak katkısını profesyonel değilseniz çok anlayacağınızı sanmıyorum.
İleride sistemlerin ve teknolojilerin gelişimi sonrası 4K Hz'in ne kadar işlevli olacağını anlayabiliriz.
Ayrıca şarj olarak da ciddi sıkıntı yaratacağı için 2K kullanmak yeterli olacaktır.
Bende 2K'da kullanmayı düşünüyorum zaten şimdilik, fakat yine de batarya yüzünden Pro Max almayı düşünüyorum. Ama bir yandan da Switch'ten dolayı emin değilim.

@555108 Hocam, R1 Pro'yu alacaktım fakat aklıma nedense bir anda bataryanın ne kadar sürede ömrünün azalacağı geldi, bu fareyi ortalama ne kadar süre kullanabilirim. Beni 4 yıl falan idare edebilir mi?

Son düzenleme:
Bende 2K'da kullanmayı düşünüyorum zaten şimdilik, fakat yine de batarya yüzünden Pro Max almayı düşünüyorum. Ama bir yandan da Switch'ten dolayı emin değilim.

@555108 hocam, R1 Pro'yu alacaktım fakat aklıma nedense bir anda bataryanın ne kadar sürede ömrünün azalacağı geldi, bu fareyi ortalama ne kadar süre kullanabilirim. Beni 4 yıl falan idare edebilir mi?

Rahatından 3-4 sene götürür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı