Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 30 Ağustos 2022 #11 Galaxes dedi: Bence iade edin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu kutudan çıkan stickerları yapıştırdım sıkıntı olur mu? N11'de ürünü değiştir diye bir kısım var oradan değişim oluyor mu?
Galaxes dedi: Bence iade edin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu kutudan çıkan stickerları yapıştırdım sıkıntı olur mu? N11'de ürünü değiştir diye bir kısım var oradan değişim oluyor mu?
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #12 Hank J Wimbleton dedi: Hocam ben bu kutudan çıkan stickerları yapıştırdım sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Kesin bir şey diyemem ama ben olsam iade ederdim. Bende de var o Mouse'tan birazdan bakarım sizinki gibi mi? Hank J Wimbleton dedi: Hocam ben bu kutudan çıkan stickerları yapıştırdım sıkıntı olur mu? N11'de ürünü değiştir diye bir kısım var oradan değişim oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Deneyin hocam.
Hank J Wimbleton dedi: Hocam ben bu kutudan çıkan stickerları yapıştırdım sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Kesin bir şey diyemem ama ben olsam iade ederdim. Bende de var o Mouse'tan birazdan bakarım sizinki gibi mi? Hank J Wimbleton dedi: Hocam ben bu kutudan çıkan stickerları yapıştırdım sıkıntı olur mu? N11'de ürünü değiştir diye bir kısım var oradan değişim oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Deneyin hocam.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 30 Ağustos 2022 #13 Galaxes dedi: Kesin bir şey diyemem ama ben olsam iade ederdim. Bende de var o Mouse'tan birazdan bakarım sizinki gibi mi? Deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ön talep oluşturuldu dedi, bana bir kargo numarası verdi. Ben şimdi ne yapacağım kutudan çıkanları tekrar koyucam değil mi? Yardımcı olur musunuz?
Galaxes dedi: Kesin bir şey diyemem ama ben olsam iade ederdim. Bende de var o Mouse'tan birazdan bakarım sizinki gibi mi? Deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ön talep oluşturuldu dedi, bana bir kargo numarası verdi. Ben şimdi ne yapacağım kutudan çıkanları tekrar koyucam değil mi? Yardımcı olur musunuz?
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #14 Hank J Wimbleton dedi: Hocam ben bu kutudan çıkan stickerları yapıştırdım sıkıntı olur mu? N11'de ürünü değiştir diye bir kısım var oradan değişim oluyor mu? Genişletmek için tıkla... İade koşullarında kutu içeriği aynen istenir diye biliyorum ama ayıplı ürün diye kurtarabilirsiniz belki. Hank J Wimbleton dedi: Hocam ön talep oluşturuldu dedi, bana bir kargo numarası verdi. Ben şimdi ne yapacağım kutudan çıkanları tekrar koyucam değil mi? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ne geldiyse sana toparla kutusuna koy götür ver.
Hank J Wimbleton dedi: Hocam ben bu kutudan çıkan stickerları yapıştırdım sıkıntı olur mu? N11'de ürünü değiştir diye bir kısım var oradan değişim oluyor mu? Genişletmek için tıkla... İade koşullarında kutu içeriği aynen istenir diye biliyorum ama ayıplı ürün diye kurtarabilirsiniz belki. Hank J Wimbleton dedi: Hocam ön talep oluşturuldu dedi, bana bir kargo numarası verdi. Ben şimdi ne yapacağım kutudan çıkanları tekrar koyucam değil mi? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ne geldiyse sana toparla kutusuna koy götür ver.
Value Megapat Katılım 16 Nisan 2013 Mesajlar 176 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #15 Hank J Wimbleton dedi: Hocam ön talep oluşturuldu dedi, bana bir kargo numarası verdi. Ben şimdi ne yapacağım kutudan çıkanları tekrar koyucam değil mi? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle kutuyu size geldiği şekilde tüm içeriği ile tekrar paketleyip, kargo şirketine gidip size verilen numarayı kargo firmasında ki görevliye ileteceksiniz. Bu kadar.
Hank J Wimbleton dedi: Hocam ön talep oluşturuldu dedi, bana bir kargo numarası verdi. Ben şimdi ne yapacağım kutudan çıkanları tekrar koyucam değil mi? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle kutuyu size geldiği şekilde tüm içeriği ile tekrar paketleyip, kargo şirketine gidip size verilen numarayı kargo firmasında ki görevliye ileteceksiniz. Bu kadar.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #16 Hank J Wimbleton dedi: Hocam ön talep oluşturuldu dedi, bana bir kargo numarası verdi. Ben şimdi ne yapacağım kutudan çıkanları tekrar koyucam değil mi? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ne geldiyse hepsini düzgün bir şekilde koyun ve kargoyla geri yollayın. N11 size bir kod verecektir büyük ihtimalle.
Hank J Wimbleton dedi: Hocam ön talep oluşturuldu dedi, bana bir kargo numarası verdi. Ben şimdi ne yapacağım kutudan çıkanları tekrar koyucam değil mi? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ne geldiyse hepsini düzgün bir şekilde koyun ve kargoyla geri yollayın. N11 size bir kod verecektir büyük ihtimalle.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 30 Ağustos 2022 #17 Je m en fiche dedi: İade koşullarında kutu içeriği aynen istenir diye biliyorum ama ayıplı ürün diye kurtarabilirsiniz belki. Ne geldiyse sana toparla kutusuna koy götür ver. Genişletmek için tıkla... Yani stickerlar bende kalmayacak mı? :C Galaxes dedi: Ne geldiyse hepsini düzgün bir şekilde koyun ve kargoyla geri yollayın. N11 size bir kod verecektir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Ne kodu hocam? Zaten SS'te gösterdiğim kargo kodunu verdiler.
Je m en fiche dedi: İade koşullarında kutu içeriği aynen istenir diye biliyorum ama ayıplı ürün diye kurtarabilirsiniz belki. Ne geldiyse sana toparla kutusuna koy götür ver. Genişletmek için tıkla... Yani stickerlar bende kalmayacak mı? :C Galaxes dedi: Ne geldiyse hepsini düzgün bir şekilde koyun ve kargoyla geri yollayın. N11 size bir kod verecektir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Ne kodu hocam? Zaten SS'te gösterdiğim kargo kodunu verdiler.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #18 Hank J Wimbleton dedi: Yani stickerlar bende kalmayacak mı? :C Ne kodu hocam? Zaten SS'te gösterdiğim kargo kodunu verdiler. Genişletmek için tıkla... Görmedim hocam o zaman kargoya gidip yollayın hangi kargo getirdiyse.
Hank J Wimbleton dedi: Yani stickerlar bende kalmayacak mı? :C Ne kodu hocam? Zaten SS'te gösterdiğim kargo kodunu verdiler. Genişletmek için tıkla... Görmedim hocam o zaman kargoya gidip yollayın hangi kargo getirdiyse.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 30 Ağustos 2022 #19 Arkadaşlar şimdi stickerları geri koymama gerek var mı?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 30 Ağustos 2022 #20 Hank J Wimbleton dedi: Arkadaşlar şimdi stickerları geri koymama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Koy tabi. Keske ilk basta kutunun hasarli oldugunu gorup hic almasaydiniz.
Hank J Wimbleton dedi: Arkadaşlar şimdi stickerları geri koymama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Koy tabi. Keske ilk basta kutunun hasarli oldugunu gorup hic almasaydiniz.