Hank J Wimbleton
Hectopat
Hocam ben bu kutudan çıkan stickerları yapıştırdım sıkıntı olur mu?Bence iade edin.
N11'de ürünü değiştir diye bir kısım var oradan değişim oluyor mu?
Hocam ben bu kutudan çıkan stickerları yapıştırdım sıkıntı olur mu?Bence iade edin.
Hocam ben bu kutudan çıkan stickerları yapıştırdım sıkıntı olur mu?
Deneyin hocam.Hocam ben bu kutudan çıkan stickerları yapıştırdım sıkıntı olur mu?
Hocam ön talep oluşturuldu dedi, bana bir kargo numarası verdi. Ben şimdi ne yapacağım kutudan çıkanları tekrar koyucam değil mi?Kesin bir şey diyemem ama ben olsam iade ederdim. Bende de var o Mouse'tan birazdan bakarım sizinki gibi mi?
Deneyin hocam.
İade koşullarında kutu içeriği aynen istenir diye biliyorum ama ayıplı ürün diye kurtarabilirsiniz belki.Hocam ben bu kutudan çıkan stickerları yapıştırdım sıkıntı olur mu?
Ne geldiyse sana toparla kutusuna koy götür ver.Hocam ön talep oluşturuldu dedi, bana bir kargo numarası verdi. Ben şimdi ne yapacağım kutudan çıkanları tekrar koyucam değil mi?
Yardımcı olur musunuz?
Aynen öyle kutuyu size geldiği şekilde tüm içeriği ile tekrar paketleyip, kargo şirketine gidip size verilen numarayı kargo firmasında ki görevliye ileteceksiniz. Bu kadar.Hocam ön talep oluşturuldu dedi, bana bir kargo numarası verdi. Ben şimdi ne yapacağım kutudan çıkanları tekrar koyucam değil mi?
Yardımcı olur musunuz?
Ne geldiyse hepsini düzgün bir şekilde koyun ve kargoyla geri yollayın. N11 size bir kod verecektir büyük ihtimalle.Hocam ön talep oluşturuldu dedi, bana bir kargo numarası verdi. Ben şimdi ne yapacağım kutudan çıkanları tekrar koyucam değil mi?
Yardımcı olur musunuz?
Yani stickerlar bende kalmayacak mı? :Cİade koşullarında kutu içeriği aynen istenir diye biliyorum ama ayıplı ürün diye kurtarabilirsiniz belki.
Ne geldiyse sana toparla kutusuna koy götür ver.
Ne kodu hocam? Zaten SS'te gösterdiğim kargo kodunu verdiler.Ne geldiyse hepsini düzgün bir şekilde koyun ve kargoyla geri yollayın. N11 size bir kod verecektir büyük ihtimalle.
Görmedim hocam o zaman kargoya gidip yollayın hangi kargo getirdiyse.Yani stickerlar bende kalmayacak mı? :C
Ne kodu hocam? Zaten SS'te gösterdiğim kargo kodunu verdiler.
Koy tabi. Keske ilk basta kutunun hasarli oldugunu gorup hic almasaydiniz.Arkadaşlar şimdi stickerları geri koymama gerek var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.