DeathAdder V2 üst makro tuşu gıcırtı yapıyor

439640

Hectopat
Razer DeathAdder V2 kullanmaktayım ama üst makro tuşuna hızlıca dokunarak bas çek yapınca gıcırdıyor, altta ki makro tuşunda böyle bir sorun yok. Garantiye vermeli miyim? Tuşlar çalışıyor hala sıkıntı yok sadece üst makro tuşu gıcırdama yapıyor, tıkladığımda gene ne atadıysam onu veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer DeathAdder V2 kullanmaktayım ama üst makro tuşuna hızlıca dokunarak bas çek yapınca gıcırdıyor, altta ki makro tuşunda böyle bir sorun yok. Garantiye vermeli miyim? Tuşlar çalışıyor hala sıkıntı yok sadece üst makro tuşu gıcırdama yapıyor, tıkladığımda gene ne atadıysam onu veriyor.

Olabilir bence normalde icine toz vb kaçmıştır bence kurdanla bir etrafini temizle... Kac yildir kullanıyorsun bu arada?

@Hamza Ensar Sağlam

:D

Rahatsız etmiyorsa bence gerek yok. Nasıl olsa garantisi 2 yıl devam edecek. Sorun büyürse gönderirsiniz. Benim de o üst makro tuşu diğerine göre biraz gevşek. Bozulacakmış gibi bir hava veriyor. Ama şimdilik çok takmıyorum. İşlevini yerine getiriyor çünkü. Garantiye giderse çözüm bulabilirler. İçiniz rahat edecekse gönderin. Garanti süreci ne kadar sürer belli olmaz ama. 20 iş gününde çözmeleri gerekiyor kanunen.

Rahatsız etmiyorsa bence gerek yok. Nasıl olsa garantisi 2 yıl devam edecek. Sorun büyürse gönderirsiniz. Benim de o üst makro tuşu diğerine göre biraz gevşek. Bozulacakmış gibi bir hava veriyor. Ama şimdilik çok takmıyorum. İşlevini yerine getiriyor çünkü. Garantiye giderse çözüm bulabilirler. İçiniz rahat edecekse gönderin. Garanti süreci ne kadar sürer belli olmaz ama. 20 iş gününde çözmeleri gerekiyor kanunen.

Yok hocam rahatsız edecek bir durum yok, sadece şüphelendim.

Yok hocam rahatsız edecek bir durum yok, sadece şüphelendim.
Malzeme kalitesi çok iyi denemez. Mesela sağ tuşa tıkladığım zaman gövdede oynama oluyor. Herkeste farklı bir sorun çıkabiliyor. Deathadder V2 biraz şans işi. Kime sağlam denk gelirse artık. Gerçekten bu tür sorunları olmasa güzel bir mouse. Benim de şimdilik tolere ettiğim sıkıntıları var. Garanti olmasına güveniyorum. Sizi de çok rahatsız etmiyorsa kullanmaya devam edin. Şüphelenecek bir şey yok. Yapısından dolayı gıcırtı, gövde sallanması, gevşeklik vb. sorunları mevcut olan bir mouse. Ama garanti bunları çözümsüz bırakmıyor gördüğüm kadarıyla. Göndermeyi düşünürseniz sorun olmaz. İki yağ sürerler gıcırtı gider.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı