Merhaba,
DeathAdder V2 X HyperSpeed (2000 TL) ve Razer Viper V3 HyperSpeed mouse (2300 TL) arasında kararsız kaldım. Bütçem bu civarda. El tutuş tipim 
palm grip ve kablosuz bir mouse istiyorum, çünkü kablolarını sürekli bozuyorum. Hem oyun hem de iş için kullanılacak bir ürün arıyorum.
Aylar önce almayı planlıyordum, ancak arkadaşım hediye ettiği için ertelemiştim. Şimdi almaya karar verdim. 
@belirsizz hocamın tavsiyesi üzerine DeathAdder V2 X HyperSpeed almayı düşünüyordum, fakat fiyatı 2000 TL ve aynı fiyat aralığında Razer Viper V3 HyperSpeed gibi bir seçenek var. Acaba hangisi daha iyi? Ya da bu fiyat bandında daha iyi bir öneriniz var mı?
Arkadaşlar, Razer Viper V3 HyperSpeed mouse için 8K Hz özelliğini kullanabilmek adına ekstra bir dongle almak gerekiyormuş ve bunun için 35 euro gibi bir ücret talep ediliyor. Açıkçası, ekstra dongle almaya değer mi emin olamadım. Eğer hem fareyi hem de Dongle'ı ayrı ayrı alacaksam, o paraya gidip Superlight gibi bir seçenek de düşünülebilir diye düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir?