DeathAdder V2 X HyperSpeed mi Razer Viper V3 HyperSpeed mi?

Bütçe
2000-2300
Razer almamı mantıklı buluyorsun, fakat zaten ikisi de Razer. Hangisinden bahsediyorsun? Ayrıca şu anda 8kHz kullanabilmek için dongle almam gerekecek ve bu da yaklaşık 35 euro gibi bir maliyeti var. Hadi bu parayı verdim diyelim, güç tüketimi problem olacak. Ayrıca, 2 bin TL mouse’a, 2 bin TL de dongle’a vermek yerine gidip Logitech G Pro X Superlight 2 ya da buna benzer, her oyuncunun tercih ettiği ve sık kullanılan bir mouse almak şu an için daha mantıklı geldi bana.

Önceki mouse’larım genelde kablodan dolayı bozuldu. Low sens oyuncusu olduğum için mouse ya da USB tarafı sürekli kopuyor ve algılamamaya başlıyor.
Hocam superlight X yazılmıştı alt kısımda boşuna yazmadım herhalde kör değilim + olarak tekrarlıyorum eğer dongle olmadan çalışabiliyorsa bile güç tüketiyor demişim (mantıksız bulduğumu belirtmişim) benim yazdıklarımı tekrarlama nedeninizi anlamadım. Üstüne üstlük Logitech almayın.

"Razer kullanıyorum ki benim farem dongle ile gelmesine rağmen 8KHz kullanmıyorum çünkü çok güzel güç tüketiyor." yazmışım açıkcası gözünüzü açıp baksaydınız iyi olurdu. Yardımcı olmaya çalışıyorum üslubunuz aşırıya kaçmış haberiniz olsun en azından okuyunca öyle anlaşılıyor.

Her oyuncu tercih ediyor diye iyi olmuyor, bahsettiğiniz farenin kaplaması ile ilgili sorunlar var ve fiyatı muadillerine göre fazla. Ayrıca profesyonel bir oyuncu falan değilseniz 8KHz kullanmak için dongle almanıza gerek yok.
Haklısınız hocam, her oyuncu tercih etti diye iyi olmaz; fakat en azından tutulduğu için, teknik destek veya herhangi bir sorun olduğunda başvurabileceğim bir yerin bulunması konusunda Razer'dan çok daha ilgili olabilir diye düşünüyorum. Bu yüzden böyle söyledim. Aslında, çok kullanıldığı için teknik desteğinin ya da herhangi bir sorun olduğunda başvurabileceğim bir yerin olduğunu belirtmek istemiştim.
Hocam superlight X yazılmıştı alt kısımda boşuna yazmadım herhalde kör değilim + olarak tekrarlıyorum eğer dongle olmadan çalışabiliyorsa bile güç tüketiyor demişim (mantıksız bulduğumu belirtmişim) benim yazdıklarımı tekrarlama nedeninizi anlamadım. Üstüne üstlük Logitech almayın.

"Razer kullanıyorum ki benim farem dongle ile gelmesine rağmen 8KHz kullanmıyorum çünkü çok güzel güç tüketiyor." yazmışım açıkcası gözünüzü açıp baksaydınız iyi olurdu. Yardımcı olmaya çalışıyorum üslubunuz aşırıya kaçmış haberiniz olsun en azından okuyunca öyle anlaşılıyor.
Hocam, çok haklısınız, kusura bakmayın. O an muhtemelen bir işle ilgileniyordum ve mantıksız geldiği için sitemle karışık bir şeyler yazmışım. Kusura bakmayın tekrardan. İyi forumlar.

Aslında belirtmeye çalıştığım şey şuydu: Eğer 2 bin TL mouse'a, 2 bin TL dongle'a verip toplamda 4-5 bin TL gibi bir paraya Razer alacağıma, çok daha iyi bir markadan çok daha iyi bir mouse alırım demeye çalışmıştım. Ancak yanlış anlaşılmışım ya da anlatmaya çalıştığımı yanlış bir üslupla ifade etmişim. İkinizden de tekrar özür dilerim. İyi forumlar dilerim.

@belirsizz @ReyuM

Haklısınız hocam, her oyuncu tercih etti diye iyi olmaz; fakat en azından tutulduğu için, teknik destek veya herhangi bir sorun olduğunda başvurabileceğim bir yerin bulunması konusunda Razer'dan çok daha ilgili olabilir diye düşünüyorum. Bu yüzden böyle söyledim. Aslında, çok kullanıldığı için teknik desteğinin ya da herhangi bir sorun olduğunda başvurabileceğim bir yerin olduğunu belirtmek istemiştim.

Hocam, çok haklısınız, kusura bakmayın. O an muhtemelen bir işle ilgileniyordum ve mantıksız geldiği için sitemle karışık bir şeyler yazmışım. Kusura bakmayın tekrardan. İyi sosyaller.

Aslında belirtmeye çalıştığım şey şuydu: Eğer 2 bin TL fareye, 2 bin TL Dongle'a verip toplamda 4-5 bin TL gibi bir paraya Razer alacağıma, çok daha iyi bir markadan çok daha iyi bir mouse alırım demeye çalışmıştım. Ancak yanlış anlaşılmışım ya da anlatmaya çalıştığımı yanlış bir üslupla ifade etmişim. İkinizden de tekrar özür dilerim. İyi sosyaller dilerim.

@belirsizz @ReyuM

Garanti olarak Razer ve Logitech'in arasında pek bir fark olduğunu düşünmüyorum. Dongle için dediğiniz tamamen doğru. Bir Dongle'a 2000 TL gibi bir fiyat verilmez de gerek de yok. Ayrıca Logitech'in olduğu gibi Razer'ı da birçok oyuncu kullanıyor. Yanlış hatırlamıyorsam oyuncular arasında Razer DeathAdder V3 Pro en çok kullanılan 3. mouse.
Özür dilemenize hiç gerek yok, insanlık hali.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı