Hocam superlight X yazılmıştı alt kısımda boşuna yazmadım herhalde kör değilim + olarak tekrarlıyorum eğer dongle olmadan çalışabiliyorsa bile güç tüketiyor demişim (mantıksız bulduğumu belirtmişim) benim yazdıklarımı tekrarlama nedeninizi anlamadım. Üstüne üstlük Logitech almayın.Razer almamı mantıklı buluyorsun, fakat zaten ikisi de Razer. Hangisinden bahsediyorsun? Ayrıca şu anda 8kHz kullanabilmek için dongle almam gerekecek ve bu da yaklaşık 35 euro gibi bir maliyeti var. Hadi bu parayı verdim diyelim, güç tüketimi problem olacak. Ayrıca, 2 bin TL mouse’a, 2 bin TL de dongle’a vermek yerine gidip Logitech G Pro X Superlight 2 ya da buna benzer, her oyuncunun tercih ettiği ve sık kullanılan bir mouse almak şu an için daha mantıklı geldi bana.
Önceki mouse’larım genelde kablodan dolayı bozuldu. Low sens oyuncusu olduğum için mouse ya da USB tarafı sürekli kopuyor ve algılamamaya başlıyor.
"Razer kullanıyorum ki benim farem dongle ile gelmesine rağmen 8KHz kullanmıyorum çünkü çok güzel güç tüketiyor." yazmışım açıkcası gözünüzü açıp baksaydınız iyi olurdu. Yardımcı olmaya çalışıyorum üslubunuz aşırıya kaçmış haberiniz olsun en azından okuyunca öyle anlaşılıyor.