DeathAdder v2'de tıklama yapınca gövde hareket ediyor

Çünkü garanti süreci uzun sürebilir. İade isteyince tekrar yenisini veya başka mouse alabilirsiniz. Onu demek istemiştir arkadaş. Ayrıca neden yeni aldığınız ürün garantiye gitsin ki? Uzun kullanım sonrası bozulsa neyse. Daha yeni ve direkt garantiye gitmesi gerekiyor. Hoş bir durum değil.
Hocam açıklamış zaten.
 
@Zbyrtmr Bugün mouse ulaştı. Bende sağ-sol tuş eşit ve yumuşaklıkları aynı. Güzel bir mouse ama yan tuşları aşırı gevşek. Sanki uzun kullanımdan sonra bozulacak hissi veriyor. Bir de terletme yapıyor. Başka sorun yok gibi şimdilik.

@Soulan1s Aynı durum bende de var. Gövde hareket etmesi. Sağ tuşa basınca oluyor. Dediğiniz olay gayet normal. Çünkü mouse yapısı gövde ve tuşlarla birleşik. Kullanınca demek istediğinizi anladım. O kadar rahatsız eden bir durum yok. Bence iade veya garantiye gerek yok. Başka şikayetiniz yoksa kullanabilirsiniz.
 
@Zbyrtmr bugün mouse ulaştı. Bende sağ-sol tuş eşit ve yumuşaklıkları aynı. Güzel bir mouse ama yan tuşları aşırı gevşek. Sanki uzun kullanımdan sonra bozulacak hissi veriyor. Bir de terletme yapıyor. Başka sorun yok gibi şimdilik.

Öncelikle hayırlı olsun. Galiba benimkinde yan tuşları gevşek değildi, umarım ileride sorun yaşamazsın. Evet çok az da olsa benim de elimi terletiyordu.
 
Öncelikle hayırlı olsun. Galiba benimkinde yan tuşları gevşek değildi, umarım ileride sorun yaşamazsın. Evet çok az da olsa benim de elimi terletiyordu.
Teşekkür ederim. Malzeme kalitesi iyi durmuyor. Demekki herkese farkı sorun çıkartabilen bir mouse. Benim yan tuşun teki aşırı gevşek. Genel olarak memnun kaldım. İade etmeyi düşünmüyorum. Nasıl olsa 2 yıl garantisi var. Bir şey olursa gönderirim. İlgin için teşekkürler.
 
Ben de kullanıyordum Deathadder V2, fazladan tuş ihtiyacım var diye Basilisk V2 aldım, onu kullanıyorum. Deathadder V2 yedekte. Kuzenime de aldırmıştım Deathadder V2. İkimizinkinde de tuşlar sorunsuz, yan tuşlar sağlam ve mekanik anahtar hissiyatlı. Gövde esnemesi de yok.
Sanırım şans işi. İnternetten yapılan alışverişlerde 15 gün içinde sebepsiz yere cayma hakkınız var. Bu hakkın istisnalarına fareler girmiyor. Bu tür konularda İtopya işi yokuşa sürebilir ama kuzu kuzu değişecek veya iade olacak o fare için.
Cayma hakkının ayrıntılarına bakınız. Yok kutu açıldı vs. diye lafla caydırmaya kalkarlar. İlgili maddelere hakim ve ısrarcı olun. Ha derlerse prosedür gereği servise yollayacaz. Serviste de sorunlu rapor edilir, cayma hakkı iptal derlerse o zaman yenisini istersiniz.
Yanlış hatırlamıyorsam belirli bir süre içinde üründe sorun varsa tamir yerine yeni ürün isteme gibi haklarınız vardı. Bundan tam emin değilim. Bir iki arama yapın işin doğrusunu öğrenirsiniz.
 
Bende de aynı şekilde sol başparmak konulan yer oynuyor, bir de sağ tuşa tıkladığımda bahsettiğiniz yay hissiyatı sorunu ile gövdenin oynaması hissiyatı var, sanırım malzeme olarak kronik sorunlu bir ürün…
 
Ben 2 tane almıştım biri arkadaşıma biri kendime. Hiçbirinden sorun çıkmadı. Şans işi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı