Elektronik DeathAdder V3 kablolu 2.000 TL

Ben kendim 1470e almıştım indirimle, gayet memnunum 2300TL'ye kadar değecek bir mouse ancak tek sıkıntısı kablolu olması. Sensörü gayet güzeL, 8000Hz desteği var, dolayısıyla gecikme yok bile. Almak isteyene öneririm ancak dediğim gibi kablolu olması büyük eksi.

DeathAdder V3 ve Ajazz AJ159 Pro kullanmış biri olarak bence kablolu mouse bu fiyatlara alınmaz. AJ 159 Pro alın bunu alacağınıza uzun ömür olarak dayanır mı onu bilemem ama DeathAdder'dan hiçbir eksiği yok. Kablosuz olması öne geçiriyor. Düşük sens oynayan biri olarak flick vs. attığımda, mouse hızlı hareket ettirdiğimde kablo hep rahatsız ediyordu. Belki yüksek sens oynayan arkadaşlar için kablosuz çok önemli olmayabilir ama düşük sens kullananlar için çok büyük rahatlık. Ek olarak DeathAdder'da top sorunu mevcut. 1 yıl kullandıktan sonra top sorun yapmaya başladı. Garanti yenisiyle değiştirdi.

DeathAdder V3 ve Ajazz AJ159 Pro kullanmış biri olarak bence kablolu mouse bu fiyatlara alınmaz. Aj 159 Pro alın bunu alacağınıza uzun ömür olarak dayanır mı onu bilemem ama DeathAdder'dan hiçbir eksiği yok. Kablosuz olması öne geçiriyor. Düşük sens oynayan biri olarak flick vs. attığımda, mouse hızlı hareket ettirdiğimde kablo hep rahatsız ediyordu. Belki yüksek sens oynayan arkadaşlar için kablosuz çok önemli olmayabilir ama düşük sens kullananlar için çok büyük rahatlık. Ek olarak DeathAdder'da top sorunu mevcut. 1 yıl kullandıktan sonra top sorun yapmaya başladı. Garanti yenisiyle değiştirdi.

Katılıyorum bu devirde kabloluya 2 k değmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı