Elektronik DeathAdder V3 kablolu 2.000 TL

Aj159 pro ile deadhadder v3 farklı tutuş tarzları için değil mi? İkisini de kullandım. 159 pro küçük birşey. 159 pro kullanmak için ya elinizin küçük olması lazım ya da palm harici bir tutuşunuz olması lazım. Ayrıca v3 ün tuşları daha kolay tıklanıyor. Oyun için sabit bir masanız varsa kablo farketmiyor bence. Çünkü kablosu 3 gr falan. Ve v3 ün ergo olmasından dolayı hakimiyet çok iyi. Ben 159 proyu sattım v3 kullanıyorum.

Temudaydı galiba.

Temu'da stok yok ve stok olduğunda dahi 1600 liraya geliyor.

Bu saçma tavsiyenizin sebebini profilinizdeki sadece reklam içerikli mesajları görünce anlamış oldum. Razer focus Pro sensöre ve 8K Hz değere sahip bir mouse yerine PAW3395 sensöre ve 4K Hz değere sahip bir mouse önermek akıl kar işi değil.

Temu'da stok yok ve stok olduğunda dahi 1600 liraya geliyor.

Bu saçma tavsiyenizin sebebini profilinizdeki sadece reklam içerikli mesajları görünce anlamış oldum. Razer focus Pro sensöre ve 8K Hz değere sahip bir mouse yerine PAW3395 sensöre ve 4K Hz değere sahip bir mouse önermek akıl kar işi değil.

Hocam reklamla alakası yok kablolu mouse 2025 yılında isterse uçsun alınmaz.

Arkadaşın profiline bir göz gezdir istersen reklamla alakası var mıymış yok muymuş? Kablosuz önerilecekse en azından 8K değere sahip AJ159 Pro önerilebilirdi.

Hocam reklam olsa da olmasa da kablolu bir mouse önermemesi normal bir şey ondan bahsediyorum. Bende AJ159 Pro ve mad r öneririm arkadaş hangisini isterse onu alır yurt dışıyla uğraşmak istemeyenler oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı