Hem 159 hem v3 ile kullandım sorun yaşamadım.8k kullanan ya da kullanabilen var mı ? Ekonomik olsun diye alıyorlar zaten 159'u, çoğu kişi 2k üstü bile kullanamaz.
Hem 159 hem v3 ile kullandım sorun yaşamadım.8k kullanan ya da kullanabilen var mı ? Ekonomik olsun diye alıyorlar zaten 159'u, çoğu kişi 2k üstü bile kullanamaz.
8K kullanan ya da kullanabilen var mı? Ekonomik olsun diye alıyorlar zaten 159'u, çoğu kişi 2K üstü bile kullanamaz.
Bu yönden düşününce doğru, bende 1K değerinde kullanıyorum üstü zorluyor.Olay sadece 8K kullanmak değil aslında. Ben eski faremi (Gamepower 1K değere sahip bir mouse)
1K değerde kullanıyordum. Ajazz'ı da 1K'da kullanıyorum ve DPI da aynı. Fakat masaüstünde bile farenin daha hassas bir sensöre sahip olduğu belli oluyor. İkisini de 1K ve 1200 DPI kullanmama rağmen Ajazz çok daha pürüzsüz. Özetle mouse ne kadar gelişmiş bir sensöre sahipse fareyi kullanmak o kadar rahat ve zevkli oluyor.
Donanımın iyidir yoksa FPS düşürürüyor. 700'e fare alan birinin sistemi büyük ihtimalle 4k ve 8k değerlerde kullanmasına izin vermez ona dayanarak yazdım.Hem 159 hem v3 ile kullandım sorun yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.