Herkese iyi Sosyaller dilerim, Razer DeathAdder V3 Pro kullanıcısıyım. Ürünü ilk olarak aralık ayında Amazon Türkiye'den satın aldım. Birkaç hafta ürünü kullandıktan sonra şarjının Razer'in vadettiği 90 saat kadar gitmediğini fark ettim. Ardından satıcısı Amazon olduğundan herhangi bir teknik servis ürüne sahip çıkmadı ve Razer'in da ürünü anlattıklarıma göre kusurlu bulup değişimi onaylamasının ardından değişim sağlandı fakat yeni gelen üründe de aynı sorunu yaşıyorum. Şimdi Razer tekrar değişim yapılmasını öneriyor ama şöyle bir şey var, böyle tekrar tekrar değişimler bana pek etik gelmiyor açıkçası. Aynı ürünü sorunu yaşayanlar var mı ya da sorun yaşayıp düzeltebilen var mı acaba?
Ayrıca kullanım sürelerim aşağıda belirttiğim gibi:
Vaad edilen 90 saate çıkmaması normal. Bu fare hep böyleydi. Fare üreticileri, pazarlama söz konusu olduğunda, söz konusu fare olunca, en çok yalanı batarya konusunda söylüyor. Ortalama 70 saat kablosuz kullanım ömrü var.
Vaad edilen 90 saate çıkmaması normal. Bu fare hep böyleydi. Fare üreticileri, pazarlama söz konusu olduğunda, söz konusu fare olunca, en çok yalanı batarya konusunda söylüyor. Ortalama 70 saat kablosuz kullanım ömrü var.
Dediğine katılıyorum fakat Razer'ın kendisiyle iletişime geçtiğimde kesinlikle bir problem olduğunu söylüyorlar ve değişim yapmamı öneriyorlar. Ayrıca 1000 hz'de tamamen hareket halindeken 90 saat gittiğini söylediler tekrar.
Dediğine katılıyorum fakat Razer'ın kendisiyle iletişime geçtiğimde kesinlikle bir problem olduğunu söylüyorlar ve değişim yapmamı öneriyorlar. Ayrıca 1000 hz'de tamamen hareket halindeken 90 saat gittiğini söylediler tekrar.
Razer bence burada ayak oyunu yapıyor. Yeni gelen her ürün aynısı olacak. O zaman ben canım sıkıldığında bunu bahane ederek, yeni mouse ile değişim yaptırırım. Ben de Razer Deathhadder v3 pro kullanıyorum.
Razer bence burada ayak oyunu yapıyor. Yeni gelen her ürün aynısı olacak. O zaman ben canım sıkıldığında bunu bahane ederek, yeni mouse ile değişim yaptırırım. Ben de Razer Deathhadder v3 pro kullanıyorum.
Doğru söylüyorsun fakat öncekinde olmayıp da şuankinde olan bir problemim var. Gece mouse'u kapattığımda şarjı 83'teyken, bugün kullanmaya başladığımda 82'ye düştüğünü gördüm ki bunu 2-3 kez yaşadım bu hafta içerisinde. Öncekinde hiç denk gelmemiştim. Ayrıca hocam 70 saat diye belirtmişsiniz de kullanım sürelerime bakıldığında 46 saatlik bir performanstan bahsediyorum. %29'dan %0'a kadar zorlayacak olsam da maksimum 10-15 saat idare edecek gibi duruyor.
Hocam pil sayaçları da %1 2 kadar şaşabilir sadece açma kapama yaptığınızda. Yani gece kapatıp bıraktım sabah %1 kadar düşmüştü durumu bir sorun değil bence. Şaşma payı. Belki de tam 83 ve 82 arasındaki sınırdaydı. Ama genel olarak şarjının erken bitmesi gerçekten bir sorun.
Hocam pil sayaçları da %1 2 kadar şaşabilir sadece açma kapama yaptığınızda. Yani gece kapatıp bıraktım sabah %1 kadar düşmüştü durumu bir sorun değil bence. Şaşma payı. Belki de tam 83 ve 82 arasındaki sınırdaydı. Ama genel olarak şarjının erken bitmesi gerçekten bir sorun.
Haklısın, çok da sorun edebileceğim bir durum değil fakat öncekinde böyle bir sorun da yaşamamıştım ve sınır olayına özellikle dikkat ettim. Kapattığımda %83e yeni düşmüştü zaten. Garip gerçekten.