DeathAdder V3 Pro sağ Click'te gıcırdama ve sol iç tarafında esneme var

Brqq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, yaklaşık 1 ay öncesinde Vatan Bilgisayar üzerinden DeathAdder V3 Pro aldım ve başlıktaki sorunları yaşamaya başladım. Hiçbir şekilde baskı uygulamadım, çok dikkatli ve özenle kullanmama rağmen bu sorunlar meydana geldi ve Reddit'ten de gördüğüm kadarıyla yaşayan başka insanlar da var. (kronik sorun fakat sapasağlam olanlar da var.) Memlekete döndüğümde Vatan Bilgisayar şubesine götürüp değişim yapılması şansı var mı? (2 yıl TR garantili)

Aynı mouse bende de var, alalı 1 ay oldu. Sağ tıka normal tıklayınca sorun yok ama hafif sola çekip tıklayınca bağlantı noktasında büyük bir gıcırtı var. Sol iç tarafta da çok minik bir esneme bende de var. Garantiye göndereceğim.

Aynı mouse bende de var, alalı 1 ay oldu. Sağ tıka normal tıklayınca sorun yok ama hafif sola çekip tıklayınca bağlantı noktasında büyük bir gıcırtı var. Sol iç tarafta da çok minik bir esneme bende de var. Garantiye göndereceğim.
Ben de gönderdim 10 gün servis yolunda dedi en son dayanamayıp gittim hesap sordum ve ne hikmetse tam da o sırada iade kararı çıktı çünkü bende beyaz vardı. Maalesef 300 lira daha fazla verip siyahını aldım hiçbir sorunu yok fiziksel mağazada kontrol ettim şu an kullanıyorum 12 gün oldu memnunum baya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı