Hocam uzun yıllar kullanacağım için önemsemiyorum.Xtrfy M8 Wireless Mouse
XTRFY M8 WIRELESS - ULTRA HAFİF KABLOSUZ GAMING MOUSE | Pixart 3395 Optik Oyun Sensörü - 55 Gram Hafiflik - Simetrik Benzersiz Şekil - Mat Yüzey | Oyuncular ve e-spor için optimize edildi.wraithesports.com Xtrfy M4 Wireless
Batarya ömrü: 75 saate kadar Ağırlık: 71 gram Switchler: Kailh GM8.0 Sensör: Pixart 3370 Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur...wraithesports.com Lamzu Atlantis Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır. OG V2: Stoklarımıza giriş...wraithesports.com Ninjutso Katana Superlight Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Yani Razer ürünleri güzel ama o kadar vermek bence gereksiz.
Palm fingertip arası diyorsunuz M8 ve Katana en mantıklı modeller bu iki tutuşa göre.
Kendim genel olarak karışık tutuyorum ancak M4 modeli her tutuşta elime uyum sağlıyor her ne kadar büyük olsa da elim.
wireless ile hemen hemen aynı
O zaman en doğrusu teknoloji mağazasının birinde gidip denemek ikisini de. Dediğinize göre ikisi de alınabilir.Hocam 2 model arasındaki tek fark shape DeathAdder palm grip için uygunken Viper daha çok claw ve fingertip içindir hangi tutuş şeklinde daha rahatsanız ona göre bir tercih yapın.
Hocam uzun yıllar kullanacağım için önemsemiyorum.
Hocam parasal olarak yazmıştım cevabımı. Teşekkürler yorumunuz için.Attığım ürünleri de uzun süre boyunca kullanabilirsiniz tamamen kullanıma bağlı.
Deathadder v3 pro palm için daha dolgun gözüküyor. Ama denemişsiniz ikisininde sensoru ve switchleri aynı. Farklı olan tek şey shapeleri. Açıkçası ben bile almayacağım halde kararsız kaldım .dHocam parasal olarak yazmıştım cevabımı. Teşekkürler yorumunuz için.
İki ürünü de denedim bir mağazada. Benim için çok daha kötü oldu çünkü ikisinde de herhangi bir anormal tutuş hissiyatı gelmedi. Yani ikisine de uyum sağlayabilirim. Size danışmak istiyorum. Deathadder v3 pro mu Viper v2 pro mu?
Hocam böyle bir durumda hangisinin tasarımını daha çok beğendiyseniz onu alın diyeceğimHocam parasal olarak yazmıştım cevabımı. Teşekkürler yorumunuz için.
İki ürünü de denedim bir mağazada. Benim için çok daha kötü oldu çünkü ikisinde de herhangi bir anormal tutuş hissiyatı gelmedi. Yani ikisine de uyum sağlayabilirim. Size danışmak istiyorum. DeathAdder V3 Pro mu Viper V2 Pro mu?