Deathadder V3 Pro'dan ATK Blazing F1 Ultimate mouse geçilir mi?

Focus Pro 3950 ile aynı sensör. DeathAdder V3 Pro'nun ne sorunu var? Muhtemelen size özgü bir sorun ve bunu garanti çözer.

Malzeme kalitesi olarak karşılaştırır mısın?
Yani aslında fiyatına göre malzeme kullanılmış. Ben Beyaz Dav3'ün hafif pürüzlü yüzeyini çok seviyorum. Bunlar daha çok pürüzsüz ve standart mouse hissiyatı verdi. Bu A4techlerin ofis ürünleri gibi. Switch işinden pek anlamam ama sensör olarak 3950 aynı sensör olsa bile bu mouse herhalde prototip olarak mı üretildi onu da anlamadım, 450 dpi ile Valorant oynuyorum. 600 dpi yapmam gerekti. Sanırsam biz Uzay mekiği kullanıyoruz. Söyleyeceğim tek şey bu. Razer abi.

Yani aslında fiyatına göre malzeme kullanılmış. Ben beyaz dav3'ün hafif pürüzlü yüzeyini çok seviyorum. Bunlar daha çok pürüzsüz ve standart mouse hissiyatı verdi. Bu A4 T.C.'lerin ofis ürünleri gibi. Switch işinden pek anlamam ama sensör olarak 3950 aynı sensör olsa bile bu mouse herhalde prototip olarak mı üretildi onu da anlamadım, 450 DPI ile Valorant oynuyorum. 600 DPI yapmam gerekti. Sanırsam biz uzay mekiği kullanıyoruz. Söyleyeceğim tek şey bu. Razer abi.

Biraz daha iyi anlatır mısın? Sorunun nedir?

Biraz daha iyi anlatır mısın? Sorunun nedir?
Sorun yok. Razer diğer farelerden çok önde diyorum sadece. Açıkça söyle söyleyeyim. Bu ara çok fazla fare değiştim. Xm2we, GPX Superlight 2, Harpe Ace Aimlab, DA v3 Pro, ATK X1 felan felan. Şunu söylemek gerekir özellikle çoğu üründe ahım şahım sorunum olmadı ama ne zaman şu Deathadder ile beraber kıyasladım diğer fareleri, özellikle Xm2we ve ATK serisini... Razer bildiğiniz uzay mekiği arkadaşlar. Sensörden veya Switchden öyle çok anlamam ama baya fark var. Özellikle malzeme kalitesi, ürün programları, oyun oynarken yapabildiklerim bile farkediyor. Tutuş için söylemiyorum. Örneğin Xm2we kullanırken 1400 dpi ile yaptıklarımı Dav ile 800dpi kullanarak yapmam. @599108 sagolsun, o kardeşime de çok teşekkür ederim, onun tavsiyesiyle aldım. Çok daha tutarlı hassasiyet, tutuş kalitesi ve rahatlık sundu. Elim küçük aslında ama bu fare gerçekten şahane. Alacak arkadaslar eger alırsa belki dongle için alır ama bence bu mouse ile daha çok iş yapılır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı