DeathAdder V3 vs DeathAdder V2 Pro

ATT1LAS

Hectopat
Yer
Prag
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4080 Super Gaming Trio Msi
Amd Ryzen 7600x
32gb 6200mhz
B650 Carbon
Meslek
Serbest
İki model hakkında da fazlasıyla bilgiye sahibim. Arada 500TL gibi bir sayı oynuyor, bu çok önemli değil lakin bu iki model arasında kaldım. Mouse'ta kablosuz olması kulaklık önemli mi veya v3ü V2 Pro'dan ayıran büyük bir özelliği var mı sormak istedim, sizin öneriniz ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben alıcaksam o bütçede kablosuz alırdım ama V2 pro almazdım.

İki model hakkında da fazlasıyla bilgiye sahibim. Arada 500TL gibi bir sayı oynuyor, bu çok önemli değil lakin bu iki model arasında kaldım. Mouse'ta kablosuz olması kulaklık önemli mi veya v3ü V2 Pro'dan ayıran büyük bir özelliği var mı sormak istedim, sizin öneriniz ne olur?

Maksimum bütçeniz ne kadar?

Eliniz büyük mü ve fare tutuş şekliniz ne?

Ben alıcaksam o bütçede kablosuz alırdım ama V2 pro almazdım.

Bu ürünü öneririm.

Maksimum bütçeniz ne kadar?

Eliniz büyük mü ve fare tutuş şekliniz ne?

100dolar civarı, ortalama bir ele sahibim

Ben alacaksam o bütçede kablosuz alırdım ama V2 Pro almazdım.

Bu da güzel bir ürüne benziyor kesinlikle kablosuz fantezisi olan birisiydim lakin acaba gerek yok mu demeye başladım kendi kendime, ve de kablosuz olması dışında v3'ten pek bir +'sını göremedim ve 30gr daha ağır

100dolar civarı, ortalama bir ele sahibim.

Bu da güzel bir ürüne benziyor kesinlikle kablosuz fantezisi olan birisiydim lakin acaba gerek yok mu demeye başladım kendi kendime, ve de kablosuz olması dışında v3'ten pek bir +'sını göremedim ve 30gr daha ağır.

Kesinlikle kablosuzdan şaşmayın hocam.

Arada 500 TL fark yok arada 1000 TL'den fazla fark var, bu link üzerindeki v3'ü öneriyorum, piyasada ki en iyi sensör, 8K Hertz gibi özelliklerden dolayı v3'ü öneriyorum. İyi alışverişler.

Kesinlikle kablosuzdan şaşmayın hocam.

Kesinlikle doğru konuşuyorsunuz ama arkadaşın da dediği gibi arada 700 civarı bir fark var ASUS ile çok arada kaldım gerçekten

Özetle bizim vs bu

V2 Pro yerine ASUS'u tercih edebilirim ama V3 ile çok arasında kaldım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı