GreenGooseHedgehog
Centipat
DeathAdder V3 wired Gaming mouse için uygun grip tape var mı? (uygun derken bahsettiğim 200-300TL)
Wraith bakabilirsiniz Türkiye içinde. Yurt dışı corepad mantıklı.![]()
Wraith Armor Grip Tape
Wraith Armor Mouse Grip Tape Mouse'unuzu her koşulda iyi kavramanız için size yardımcı olacak gripler ile spraylerde ve heyecanlı anlarda aim performansınızdan ödün vermeyin. Wraith armor ter ve dış etkenlerin mouse'un plastik yüzeyinde oluşturduğu kayganlaştırıcı etkiyi yok ederken mouse'unuzun...wraithesports.com
Corepad Soft Grips Razer DeathAdder V3 Pro / Razer DeathAdder V3
Schwitzige Hände? Glatte rutschige Mausoberfläche? Glossy Maus? Kein Grip? Du bist mal wieder frustriert im entscheidenden Moment die Kontrolle über deine Maus zu verlieren? Welcher Gamer kennt das nicht? Verzweifle nicht denn wir ...www.corepad.de
Corepad sapasağlamdır. Ancak kargosu yurt dışı olduğu için uzun. Ve şu an kaça geldiğini pek kestiremiyorum. Bakabilirim, yine 300'den fazla olacağını zannetmiyorum.Corepad sitesindeki grip tape kalite ve kavrama açısından iyi midir hocam?
Corepad sapasağlamdır. Ancak kargosu yurt dışı olduğu için uzun. Ve şu an kaça geldiğini pek kestiremiyorum. Bakabilirim, yine 300'den fazla olacağını zannetmiyorum.
Wraith'te olanı soruyorsan;Hocam peki soft grip olunca ne oluyor daha mı iyi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.