1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 9 Nisan 2023 #11 Kaan Öner dedi: Key mi veriyorlar o ay olan oyunları? Genişletmek için tıkla... Evet. Hangi platform için verildiyse o platforma keyi girip oyuna sahip oluyorsun. Hangi platform için verildiği oyunun altında belirtilir.
Kaan Öner dedi: Key mi veriyorlar o ay olan oyunları? Genişletmek için tıkla... Evet. Hangi platform için verildiyse o platforma keyi girip oyuna sahip oluyorsun. Hangi platform için verildiği oyunun altında belirtilir.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.894 Çözümler 6 Yer Pendik 9 Nisan 2023 #12 132923 dedi: Evet. Hangi platform için verildiyse o platforma keyi girip oyuna sahip oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben ilk defa olacağım 7 dolar gözükmüyor 11.99 var ayrıca TR de etkinleşiyor mu sıkıntı çıkar mı? 132923 dedi: Evet. Hangi platform için verildiyse o platforma keyi girip oyuna sahip oluyorsun. Hangi platform için verildiği oyunun altında belirtilir. Eki Görüntüle 1734247 Genişletmek için tıkla... 7 dolar mevzusu yok bende.
132923 dedi: Evet. Hangi platform için verildiyse o platforma keyi girip oyuna sahip oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben ilk defa olacağım 7 dolar gözükmüyor 11.99 var ayrıca TR de etkinleşiyor mu sıkıntı çıkar mı? 132923 dedi: Evet. Hangi platform için verildiyse o platforma keyi girip oyuna sahip oluyorsun. Hangi platform için verildiği oyunun altında belirtilir. Eki Görüntüle 1734247 Genişletmek için tıkla... 7 dolar mevzusu yok bende.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 9 Nisan 2023 #13 Kaan Öner dedi: Ben ilk defa olacağım 7 dolar gözükmüyor 11.99 var ayrıca TR de etkinleşiyor mu sıkıntı çıkar mı? 7 dolar mevzusu yok bende. Genişletmek için tıkla... Öyleyse muhtemelen benim aldığım dönemde kampanya vs. olmuştur. Ayrıca key konusunda bir problem çıkacağını zannetmiyorum.
Kaan Öner dedi: Ben ilk defa olacağım 7 dolar gözükmüyor 11.99 var ayrıca TR de etkinleşiyor mu sıkıntı çıkar mı? 7 dolar mevzusu yok bende. Genişletmek için tıkla... Öyleyse muhtemelen benim aldığım dönemde kampanya vs. olmuştur. Ayrıca key konusunda bir problem çıkacağını zannetmiyorum.
Okaner1 Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 640 Çözümler 4 10 Nisan 2023 #15 BoJack dedi: Hemen veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Parayı çekti fakat SMS doğrulaması istiyor ve SMS gelmiyor, destek hala cevap vermedi.
BoJack dedi: Hemen veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Parayı çekti fakat SMS doğrulaması istiyor ve SMS gelmiyor, destek hala cevap vermedi.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.894 Çözümler 6 Yer Pendik 10 Nisan 2023 #16 Okaner1 dedi: Parayı çekti fakat SMS doğrulaması istiyor ve SMS gelmiyor, destek hala cevap vermedi. Genişletmek için tıkla... Member alacaktım bende vazgeçtim bu SMS falan mağdur olmak istemiyorum.
Okaner1 dedi: Parayı çekti fakat SMS doğrulaması istiyor ve SMS gelmiyor, destek hala cevap vermedi. Genişletmek için tıkla... Member alacaktım bende vazgeçtim bu SMS falan mağdur olmak istemiyorum.
Okaner1 Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 640 Çözümler 4 10 Nisan 2023 #17 Kaan Öner dedi: Member alacaktım bende vazgeçtim bu SMS falan mağdur olmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Satışı iptal edip para iadesini yaptılar şimdi.
Kaan Öner dedi: Member alacaktım bende vazgeçtim bu SMS falan mağdur olmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Satışı iptal edip para iadesini yaptılar şimdi.
asikar_03 Picopat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #18 arkadaşlar sms onayı için mail geliyor ama telefon numaramı doğru yazmama rağmen kod bir türlü gelmiyor neden olabilir acaba
arkadaşlar sms onayı için mail geliyor ama telefon numaramı doğru yazmama rağmen kod bir türlü gelmiyor neden olabilir acaba
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.894 Çözümler 6 Yer Pendik 11 Nisan 2023 #19 asikar_03 dedi: Arkadaşlar SMS onayı için mail geliyor ama telefon numaramı doğru yazmama rağmen kod bir türlü gelmiyor neden olabilir acaba. Genişletmek için tıkla... Agam o sitede sıkıntı var galiba SMS gelmiyor bende member alacaktım ama yorumları görünce vazgeçtim 230 TL'den olmayalım boş yere dedim.
asikar_03 dedi: Arkadaşlar SMS onayı için mail geliyor ama telefon numaramı doğru yazmama rağmen kod bir türlü gelmiyor neden olabilir acaba. Genişletmek için tıkla... Agam o sitede sıkıntı var galiba SMS gelmiyor bende member alacaktım ama yorumları görünce vazgeçtim 230 TL'den olmayalım boş yere dedim.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.258 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #20 Member üyesi oldum güzel fiyat baya bir oyun veriyor