Normal Vodafone numarası. Hep aynı numara ile satin alırım. Hiç de sorun yaşamadım.
Ne zaman satın aldınız en son.
Normal Vodafone numarası. Hep aynı numara ile satin alırım. Hiç de sorun yaşamadım.
Yeni satin aldım işte.Ne zaman satın aldınız en son.
Hocam SMS falan istiyor mu yahu bende olacağım hata falan alır mıyım ayrıca kaç TL çekiyor tam olarak.
Member üyesi oldum güzel fiyat bayağı bir oyun veriyor![]()
Şimdi baştan bir daha denedim bu sefer SMS geldi.
Ne kadar üye olmak?
Edit: Öğrendim.
12 dolar 240TL. Ben 10 dolar 200TL ödedim.Ne kadar üye olmak?
Edit: Öğrendim.
12 dolar 240TL. Ben 10 dolar 200TL ödedim.
Hocam üye oldum 236 TL adı şu an onay bekliyorum SMS doğrulamasından sonra bir de humble ekibi inceleme yapıyor 1 gün sürüyormuş en fazla 3 gün diyor vallahi bir üye olduk paramız ile rezil olduk @SwishTTT hocam siz bu ay üyelikdeki oyunları Steam key olarak sorunsuzca aldınızmı ayrıca keyler nereye düşüyor acaba benim Steam hesabım TR sıkıntı yaşar mıyım?
Hocam üye oldum 236 TL adı şu an onay bekliyorum SMS doğrulamasından sonra bir de humble ekibi inceleme yapıyor 1 gün sürüyormuş en fazla 3 gün diyor vallahi bir üye olduk paramız ile rezil olduk.
Kardeş bir nokta koysaydın. Okurken nefes nefese kaldım. Telaş yapma zaten gelen mail. Nasıl alacağını yazar![]()
4 saat civarı sürdü o inceleme bende.
Kardeş bir nokta koysaydın. Okurken nefes nefese kaldım. Telaş yapma zaten gelen mail. Nasıl alacağını yazar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.