Oyun Deathloop Humble Bundle'da 98,67TL

12 dolar 240TL. Ben 10 dolar 200TL ödedim.

Hocam üye oldum 236 TL adı şu an onay bekliyorum SMS doğrulamasından sonra bir de humble ekibi inceleme yapıyor 1 gün sürüyormuş en fazla 3 gün diyor vallahi bir üye olduk paramız ile rezil olduk @SwishTTT hocam siz bu ay üyelikdeki oyunları Steam key olarak sorunsuzca aldınızmı ayrıca keyler nereye düşüyor acaba benim Steam hesabım TR sıkıntı yaşar mıyım?

Hocam üye oldum 236 TL adı şu an onay bekliyorum SMS doğrulamasından sonra bir de humble ekibi inceleme yapıyor 1 gün sürüyormuş en fazla 3 gün diyor vallahi bir üye olduk paramız ile rezil olduk @SwishTTT hocam siz bu ay üyelikdeki oyunları Steam key olarak sorunsuzca aldınızmı ayrıca keyler nereye düşüyor acaba benim Steam hesabım TR sıkıntı yaşar mıyım?

Kardeş bir nokta koysaydın. Okurken nefes nefese kaldım. Telaş yapma zaten gelen mail. Nasıl alacağını yazar :)

Kardeş bir nokta koysaydın. Okurken nefes nefese kaldım. Telaş yapma zaten gelen mail. Nasıl alacağını yazar :)

Hâlâ onaylanmadı dün akşam 11 civarı yaptım.

4 saat civarı sürdü o inceleme bende.

Hocam şu an kodları aldım her şeyk eksiksiz oldu tek sorum şu üyeliğimde şu yazıyor bir sonraki faturalandırma tarihiniz 30 Mayıs 2023'tür. Ben şimdi yani benim kredi kartımdan bu tarihtemi bir daha aylık ücret alacak ayrıca ben mayıs ayındaki oyunları alsam üyeliğimi iptal etsem para çekermi kartımdan?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı