Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.931 Çözümler 6 Yer Pendik 13 Nisan 2023 #61 flux_VIII dedi: Anladım hocam teşekkürler cevap için, şimdi araştırınca Reddit'te de senin söylediklerine benzer yorumlar var. Bir sonraki ayın oyunlarını almak istediğinde karttan çekiliyormuş hocam, bir ay ödeyip iki ay faydalanma durumu yokmuş ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... O zaman iptal edeyim kesin bilgimi.
flux_VIII dedi: Anladım hocam teşekkürler cevap için, şimdi araştırınca Reddit'te de senin söylediklerine benzer yorumlar var. Bir sonraki ayın oyunlarını almak istediğinde karttan çekiliyormuş hocam, bir ay ödeyip iki ay faydalanma durumu yokmuş ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... O zaman iptal edeyim kesin bilgimi.
flux_VIII Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 285 13 Nisan 2023 #62 Kaan Öner dedi: O zaman iptal edeyim kesin bilgimi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu posttaki yorumlar hep o şekilde.
Kaan Öner dedi: O zaman iptal edeyim kesin bilgimi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu posttaki yorumlar hep o şekilde.
YorgunOyuncu Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #63 flux_VIII dedi: Anladım hocam teşekkürler cevap için, şimdi araştırınca Reddit'te de senin söylediklerine benzer yorumlar var. Bir sonraki ayın oyunlarını almak istediğinde karttan çekiliyormuş hocam, bir ay ödeyip iki ay faydalanma durumu yokmuş ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, 10 yıl olmuş ilk bundle'ımı alalı zaman akıyor Dosya Ekleri resim_2023-04-13_162217705.png 3,9 KB · Görüntüleme: 48
flux_VIII dedi: Anladım hocam teşekkürler cevap için, şimdi araştırınca Reddit'te de senin söylediklerine benzer yorumlar var. Bir sonraki ayın oyunlarını almak istediğinde karttan çekiliyormuş hocam, bir ay ödeyip iki ay faydalanma durumu yokmuş ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, 10 yıl olmuş ilk bundle'ımı alalı zaman akıyor
flux_VIII Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 285 13 Nisan 2023 #64 YorgunOyuncu dedi: Rica ederim, 10 yıl olmuş ilk bundle'ımı alalı zaman akıyor Genişletmek için tıkla... Ben de kontrol ettim şimdi, 8 yıl olmuş ilk bundle'ı alalı benim de. Doların 2-3 lira olduğu güzel zamanlarda bedavadan biraz daha pahalıya tonlarca oyun almıştım Humble Bundle sayesinde
YorgunOyuncu dedi: Rica ederim, 10 yıl olmuş ilk bundle'ımı alalı zaman akıyor Genişletmek için tıkla... Ben de kontrol ettim şimdi, 8 yıl olmuş ilk bundle'ı alalı benim de. Doların 2-3 lira olduğu güzel zamanlarda bedavadan biraz daha pahalıya tonlarca oyun almıştım Humble Bundle sayesinde
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 13 Nisan 2023 #65 Kaan Öner dedi: Başarım için ve oyun sahibi olmak daha iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Xbox sisteminde de başarım olayı var ancak oyun sahibi olmak tabii
Kaan Öner dedi: Başarım için ve oyun sahibi olmak daha iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Xbox sisteminde de başarım olayı var ancak oyun sahibi olmak tabii