5 508026 Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 326 Çözümler 6 10 Ekim 2023 #1 Merhaba, Debian 10 için bir ISO arıyorum. Saf ISO mu ne deniyor. Sadece terminal ekranı olan. Onun türkçesini nereden bulabilirim?
Merhaba, Debian 10 için bir ISO arıyorum. Saf ISO mu ne deniyor. Sadece terminal ekranı olan. Onun türkçesini nereden bulabilirim?
Çözüm Murqin 10 Ekim 2023 Yani kısaca vpslerde kullanılan tipten mi? İstediğin şeyi doğru anladıysam eğer bu video işine yarayabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yani kısaca vpslerde kullanılan tipten mi? İstediğin şeyi doğru anladıysam eğer bu video işine yarayabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 10 Ekim 2023 #2 @508026 galiba onu kurulumda secmezseniz olur. Yani GNOME, Xfce'ya da KDE'yi kapatırsanız olur. Artı 0 Eksi
KS KS 5 508026 Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 326 Çözümler 6 10 Ekim 2023 #3 533388 dedi: @508026 galiba onu kurulumda secmezseniz olur. Yani GNOME, Xfce'ya da KDE'yi kapatırsanız olur. Genişletmek için tıkla... Hayır ben tamamen saf ISO istiyorum. Artı 0 Eksi
533388 dedi: @508026 galiba onu kurulumda secmezseniz olur. Yani GNOME, Xfce'ya da KDE'yi kapatırsanız olur. Genişletmek için tıkla... Hayır ben tamamen saf ISO istiyorum.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 10 Ekim 2023 #4 @508026 onu bilmiyorum ama sadece terminal ekranı diyorsanız dediğim işe yarar. Artı 0 Eksi
Murqin Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 245 Çözümler 5 Yer Manhattan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ekim 2023 #5 Yani kısaca vpslerde kullanılan tipten mi? İstediğin şeyi doğru anladıysam eğer bu video işine yarayabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 10 Ekim 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Yani kısaca vpslerde kullanılan tipten mi? İstediğin şeyi doğru anladıysam eğer bu video işine yarayabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 5 508026 Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 326 Çözümler 6 10 Ekim 2023 #6 Murqin dedi: Yani kısaca vpslerde kullanılan tipten mi? İstediğin şeyi doğru anladıysam eğer bu video işine yarayabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Murqin dedi: Yani kısaca vpslerde kullanılan tipten mi? İstediğin şeyi doğru anladıysam eğer bu video işine yarayabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.