Çözüldü Debian 12 Openbox açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Tek indirdiğim paketler Openbox, obconf, lxappearance ve lxdm.
Lxdm silip gdm3 kurdum yine açılmıyor, siyah ekranda bekletiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam biraz cahil kaldım yanınızda ama X11'in yardımcı paketleri size kurulu mu? Bende de Dietpi var onda çok rahat giriyor Openbox'a ama bayağı önce bir X11 paketleri indirmişti konsoldan.
Hocam olur mu öyle şey. Yerine göre birbirimizin hocasıyız
Debian'ı ilk defa mini.iso kurulumundan yuklemistim. 300 MB olanını kuracağım.

Sorunumu display manager degistirerek, yani lxdm yerine lightdm kurarak cozdum. Sanirim X11'in eksik paketleri lxdm'de yok fakat lightdm ile yuklendi ve sistem acildi.
Tek indirdiğim paketler Openbox, obconf, lxappearance ve lxdm.
Lxdm silip gdm3 kurdum yine açılmıyor, siyah ekranda bekletiyor.

Hocam biraz cahil kaldım yanınızda ama X11'in yardımcı paketleri size kurulu mu? Bende de Dietpi var onda çok rahat giriyor Openbox'a ama bayağı önce bir X11 paketleri indirmişti konsoldan.

Hocam olur mu öyle şey. Yerine göre birbirimizin hocasıyız
Debian'ı ilk defa mini.iso kurulumundan yuklemistim. 300 MB olanını kuracağım.

Sorunumu display manager degistirerek, yani lxdm yerine lightdm kurarak cozdum. Sanirim X11'in eksik paketleri lxdm'de yok fakat lightdm ile yuklendi ve sistem acildi.

Son düzenleme:
Çözüm
Openbox kullanıp display manager kullanmanıza gerek yok. xinit kurup ~/.xinitrc dosyasına exec openbox yazıp startx komutu ile openboxu açabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…