''Debian comes with no warranty to the extent permitted by applicable law'' hatası

Mikatokushi Luna

Hectopat
Yer
Güney Kore
Günaydınlar. dün Debian yükledim ve kurdum. kurulumda kablosuz bağlantı kullandığım için ağ yansısı kurmadan kurulum yaptım. daha sonra girişte kullanıcı adımı ve şifremi sordu, girdim. ancak şu mesajı verdi.

Debian gnu/linux comes with absolutely no warranty to the extent permitted by applicable law

Çözümlere baktım ama işe yaramadı. bu sorun en çok Kali Linux'ta var sanırım. birçok video var onları denesem de olmadı. çözümü bilen varsa yazabilir mi? kablolu ağa bağlı kurulum yapsam sorun çözülür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağ yansısı mutlaka ekleyin, onun kablosuz ile bir alakası yok, neyse ki, ağ yansısı sonradan da eklenir.
Buradan Stable, Testing, Unstable hangi sürümü kullanıyorsan onu seçin ve en alttan yansıyı kopyalayın.

Alttaki komut ile dosyayı açın, dosyanın içeriğini silin, almış olduğunuz yansıyı yapıştırın, kaydedin kapatın.
(nano yerine kullandığın metin editörünün adını yazarsan daha kolay olur).
Kod:
sudo nano /etc/apt/sources.list

Yansıyı eklediyseniz alttaki komut ile yansıyı ve sistemi güncelleyin.
Kod:
sudo apt update ; sudo apt upgrade

Son düzenleme:

Kablolu kurulum yaptım ve bu sefer bana hangi masaüstünü kurmak istiyorsun diye soru yöneltti kablosuz da yönetlmemişti xface seçip ilerledim kurulum bu sefer uzun sürüyor umarım açılır cevabınız için teşekkür ederim bir şey daha sormak istiyorum sizce stabilite konusun da Debian xface mi önde Manjaro xface mi?

Sonun da girebildim Linux için Realtek yüksek tanımlı ses sürücüsü bulunmakta mı ses farklı geliyor gibi video izlerken.

Sonun da girebildim Linux için Realtek yüksek tanımlı ses sürücüsü bulunmakta mı ses farklı geliyor gibi video izlerken.

Hangi dağıtım ve hangi masaüstü?.
Ses ayarını Pavucontrol veya Alsamixer adlı araç ile yapıyorsunuz.

Hangi dağıtım ve hangi masaüstü?
Ses ayarını pavucontrol veya alsamixer adlı araç ile yapıyorsunuz.

Debian gnome şu anki kullandığım ancak önceki konuda ki sorunum devam ediyor bilgisayar açılırken USB hata kodları verip sonra açılıyor Manjaro'da olmuyordu Manjaro xface ISO dosyasını indiriyorum şu an ona geçeceğim onun için bir ses sürücü bulunmakta mı dün Manjaro kde kullanmıştım sesler garipti bir tık.

Bütün dağıtımlarda ses sürücüleri kuruludur ve bütün dağıtımlarda ses ayarı Pavucontrol ile yapılır. Yani hangi dağıtım kurarsanız kurun aynı yazılımlar kuruludur ve işlem yine aynıdır.

Bana Debian mağazasından bir USB yazdırıcı önerebilir misiniz Mint'te USB'ye yazdırılıyordu ama Debian'da sadece CD ve DVD kabul ediyor uçbirimden woeusb yüklemek istediğim de Debian sudoers dosyası içinde değil hatası alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…