''Debian comes with no warranty to the extent permitted by applicable law'' hatası

Bana Debian mağazasından bir USB yazdırıcı önerebilir misiniz Mint'te USB'ye yazdırılıyordu ama Debian'da sadece CD ve DVD kabul ediyor uçbirimden woeusb yüklemek istediğim de Debian sudoers dosyası içinde değil hatası alıyorum.
'dd if' komutuyla terminalden yapılabiliyor.

Şifrenizi doğru yazdığınızdan emin misiniz? Bir daha deneyin.

Evet doğru yazıyorum çok denedim maalesef olmadı belena etcher indirdim ZIP olarak içinde. Appımage uzantılı dosya var onu açamıyorum. Kendi mağazasın da USB yazdırıcı yok sanırım.
Şifrenizi doğru yazdığınızdan emin misiniz? Bir daha deneyin.

Sudo komutunu çalıştırmayı başardım ancak programı kurmaya çalıştığım da olmadı yanlış yaptığım bir şey mi var?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü - 2020-11-06 18-47-32.png
    Ekran Görüntüsü - 2020-11-06 18-47-32.png
    45,8 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Su: Yetkilendirme hatası

Büyük harf ile yazdıysanız bu uyarıyı verir Su değil su yazın.

GNU/Linux ISO'ları yazdırmak için bu aracı kullanabilirsiniz. Kurmanıza gerek yok, dosyayı çıkarın, içindeki RosaImageWriter dosyasına çift tıklayın ve gerekli işleme devam edin.

Büyük harf ile yazdıysanız bu uyarıyı verir su değil su yazın.

GNU/Linux ISO'ları yazdırmak için bu aracı kullanabilirsiniz. Kurmanıza gerek yok, dosyayı çıkarın, içindeki rosaımagewriter dosyasına çift tıklayın ve gerekli işleme devam edin.

Bu hatayı verdi.

Dosya Ekleri

• 2020-11-06 19-03-47 ekran görüntüsü.png
    2020-11-06 19-03-47 ekran görüntüsü.png
    45,5 KB · Görüntüleme: 58
Dosyanın olduğu dizinde boşluğa sağ tık ile uçbirimi açın, su komutu ile root olun ve bu komut sudo RosaImageWriter ile çalıştırın.

Özür dilerim pek anlamadım bundan sonra ne yapmam gerek?
Woeusb kurdum ve flashı seçip yükle dediğim de bu hatayı veriyor kafayı yiyeceğim hata almaktan.

Dosya Ekleri

• 2020-11-06 19-12-24 ekran görüntüsü.png
    2020-11-06 19-12-24 ekran görüntüsü.png
    21,6 KB · Görüntüleme: 57
  • 2020-11-06 19-37-15 ekran görüntüsü.png
    2020-11-06 19-37-15 ekran görüntüsü.png
    44,6 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı