''Debian comes with no warranty to the extent permitted by applicable law'' hatası

'dd if' komutuyla terminalden yapılabiliyor.

Sudo komutlarım çalışmıyor maalesef.

su Komutunu yazın ve şifrenizi girin.

Daha sonra echo "isminiz ALL = (ALL) ALL" >> /etc/sudoers yazın. (İsminiz yazan yere kurulumda girdiğiniz kullanıcı adını yazmanız gerekiyor.) Bunu yaptıktan sonra sudo komutları çalışacaktır.

Şifrenizi doğru yazdığınızdan emin misiniz? Bir daha deneyin.

Evet doğru yazıyorum çok denedim maalesef olmadı belena etcher indirdim ZIP olarak içinde. Appımage uzantılı dosya var onu açamıyorum. Kendi mağazasın da USB yazdırıcı yok sanırım.
Şifrenizi doğru yazdığınızdan emin misiniz? Bir daha deneyin.

Sudo komutunu çalıştırmayı başardım ancak programı kurmaya çalıştığım da olmadı yanlış yaptığım bir şey mi var?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü - 2020-11-06 18-47-32.png
    45,8 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Su: Yetkilendirme hatası

Büyük harf ile yazdıysanız bu uyarıyı verir Su değil su yazın.

GNU/Linux ISO'ları yazdırmak için bu aracı kullanabilirsiniz. Kurmanıza gerek yok, dosyayı çıkarın, içindeki RosaImageWriter dosyasına çift tıklayın ve gerekli işleme devam edin.

Bu hatayı verdi.

Dosya Ekleri

• 2020-11-06 19-03-47 ekran görüntüsü.png
    45,5 KB · Görüntüleme: 58
Dosyanın olduğu dizinde boşluğa sağ tık ile uçbirimi açın, su komutu ile root olun ve bu komut sudo RosaImageWriter ile çalıştırın.

Özür dilerim pek anlamadım bundan sonra ne yapmam gerek?
Woeusb kurdum ve flashı seçip yükle dediğim de bu hatayı veriyor kafayı yiyeceğim hata almaktan.

Dosya Ekleri

• 2020-11-06 19-12-24 ekran görüntüsü.png
    21,6 KB · Görüntüleme: 57
  • 2020-11-06 19-37-15 ekran görüntüsü.png
    44,6 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…