Fedora ISO dosyasısını indirdim hocam. En rahat dnf gelmişti zaten.Fedora GNOME iyidir. Depoları da benim açımdan yeterliydi, eksik kalan bir uygulama yoktu sanırım.
@cengover_ekin Hocam burada ne yapmam lazım?
Son düzenleme:
Fedora ISO dosyasısını indirdim hocam. En rahat dnf gelmişti zaten.Fedora GNOME iyidir. Depoları da benim açımdan yeterliydi, eksik kalan bir uygulama yoktu sanırım.
Günlük işler ve yazılım gibi bir çok işte kullanılabilir.
Yeni gördüm@cengover_ekin Hocam burada ne yapmam lazım?
Aynen, yanlış yazmışımCOPR olmasın o?
Project List
copr.fedoraproject.org
Bitti'ye tıklayın, sizi bölümlendirme yapma ekranına gönderecek. "Alanı geri kazan" tuşuna basarak diskinizde yer açıp boş alanı seçin, geri kalanı kendisi halleder.Fedora ISO dosyasısını indirdim hocam. En rahat dnf gelmişti zaten.
@cengover_ekin Hocam burada ne yapmam lazım?
Eki Görüntüle 1053251
Alanı geri kazan tuşuna tıklayın.
Eğer tüm diske kurulum yapacaksanız evet. Fakat yanına kurulum yapacaksanız ikinci bölümü seçip "Küçült" tuşuna basın. İsteğiniz kadar küçülttükten sonra "Alanı geri kazan" tuşuna basın.Burada tümünü sil diyeceğim sanırım?
Eki Görüntüle 1053547
Siz dualboot mu kullanıyorsunuz?Eğer tüm diske kurulum yapacaksanız evet. Fakat yanına kurulum yapacaksanız ikinci bölümü seçip "Küçült" tuşuna basın. İsteğiniz kadar küçülttükten sonra "Alanı geri kazan" tuşuna basın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.