Çözüldü Debian kurulumunda eksik yazılım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

533388

Hectopat
Makaleler
2
Debian kurarken nedense grafik arayüzü ortamını görmüyor kurulum aşamasında. Yanlış ISO dosyasını mi indirdim acaba?

IMG_20230813_150308_878.jpg

@Metro1234 hocam problem kuramamak değil kuruyorum ama grafik arayüzü yazılımı günü ve Xfce'yi gormuyor videolarda da onlar var ama bende gözükmüyor yine de teşekkür ederim.
Eğer illa senin Debin kurcam demiyorsanız başka Linux yükleyin bence mesela Zorin Os ya da Ubuntu falan kurun bence

Kurulum sonrası şu komutlarla kurabilirsiniz.

sudo apt install task-xfce-desktop

sudo systemctl get-default

sudo systemctl set-default graphical.target

sudo reboot

@Metro1234 hocam problem kuramamak değil kuruyorum ama grafik arayüzü yazılımı günü ve Xfce'yi gormuyor videolarda da onlar var ama bende gözükmüyor yine de teşekkür ederim.

@Rona hocam yardımcı olur musunuz?

Devam et dediğinizde ek bir sayfa falan çıkmıyor mu? Bir de kurulumu internet bağlantısıyla mı yapıyorsunuz yoksa offline mı?

Devam et dediğinizde ek bir sayfa falan çıkmıyor mu? Bir de kurulumu internet bağlantısıyla mı yapıyorsunuz yoksa offline mı?

Eğer herhangi bir şey olmuyorsa ISO'da bir sorun olabilir. Yeniden yazın derim. Ha minimal kurulumsa merak etmeyin kurulumdan sonra birkaç basit komutla Xfce ortamını kurarız.

@Rona offline olarak hocam.
@Cermen hemen deniyorum.
Hocam.
@401916 yok hocam günü paketleri yüklenmiyor o yüzden terminalde kalıyor.

Ondan kaynaklı olabilir hocam. İnternet bağlayıp deneyin bir de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı