Çözüldü Debian siyah ekranda imleç yanıp sönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kamtasya

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Debian 13 trixie kullanıyordum. Dün sadece passwd ile şifrelerimi değiştirip xrandr ile gamma ayarını otomatikleştirdim ama bugün boot etmeye çalıştığımda siyah imleç yanıp sönüyor.

CTRL+alt+F3 yaptığımda giriş yaptım ama cli arayüzü geldi GUI başlamıyor.

Çözüm
Masaüstü ortamını veya ekran yöneticisini yanlışlıkla kurcalamış olabilirsin. Hangi masaüstü ortamını kullanıyordunuz? Xrandr kullanabildiyseniz xorg tabanlı olması lazım.

Güncellemeden sonra ekran kartı Driver'ı ile kernel uyumsuzluk yaşamış, kaldırıp yükleyince düzeldi.
Masaüstü ortamını veya ekran yöneticisini yanlışlıkla kurcalamış olabilirsin. Hangi masaüstü ortamını kullanıyordunuz? Xrandr kullanabildiyseniz Xorg tabanlı olması lazım.

Masaüstü ortamını veya ekran yöneticisini yanlışlıkla kurcalamış olabilirsin. Hangi masaüstü ortamını kullanıyordunuz? Xrandr kullanabildiyseniz xorg tabanlı olması lazım.

Güncellemeden sonra ekran kartı Driver'ı ile kernel uyumsuzluk yaşamış, kaldırıp yükleyince düzeldi.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…