Debian11 giriş ekranında kalıyor

Emrahyldzz

Centipat
Merhaba arkadaşlar, ekran kartımı güncelleyeceğim diye bir şeyler yapıyordum, reboot attıktan sonra sürekli bu ekran geliyor. Giriş yapınca da aynı ekranda kalıyorum, masaüstüne geçemiyorum. Acaba buradan çıkmanın bir yolu var mı? Ya da masaüstüm gitti mi temelli?

GNOME kullanıyor iseniz terminale şunu yazmayı deneyin.
sudo systemctl enable gdm.service

GNOME kullanıyor iseniz terminale şunu yazmayı deneyin.
sudo systemctl enable gdm.service
Şu tarz bir şey çıktı hocam, çok bi bilgim yok öğrenmeye çalışıyorum Debianı o yüzden kusura bakmayın düzgün cevap veremiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20210914_203411.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 76
Neler yaptın mesela? Nvidia sürücüsü mü kurdun başka bir şeyler mi yaptın?
Nvidia sürücüsü kurmaya çalıştım YouTube dan Bi tane video izleyerek, ondan sonra düzeltmek için çok şey denedim yine de olması. Startx yapınca masaüstü geliyor ama benim masaüstü değil :/

Nasıl kurduğuna göre, sürücüyü nasıl kaldıracağın değişir. Hangi videoyu seyrederek neleri uyguladığını bilmedikçe bir şey söyleyemem. Sistemi çok yeni kurduysan, bence yeniden kur ve Nvidia sürücüsü kurulumu ile ilgili yeni bir konu aç. Her şekilde sistem kurtarılabilir, ama yetersiz veri ile böylesi daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…