Ubuntu Başlangıç Ekranında Kalıyor

HumbleHater

Decapat
Makaleler
1
Yer
Isparta
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Fotoğrafta belirttiğim gibi bugün anı bir kararla Ubuntu’ya geçiş yapmak istedim ama sonuç hüsran. Burada kalıyor, hiçbir komut çalışmıyor. Ne yapmam gerekli?

IMG_2218.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Buraya girebildim ama girdikten sonra yine dondu flash bellekten denemeye giriş yaptım normal çalışıyor ama diskteki asıl Ubuntu’da birkaç saniye geçtikten sonra donuyor.

IMG_2219.JPG

Ubuntu' yu sadece raw olmuş diskleri görebilmek için Live Cd olarak, yani sizin deneme dediğiniz şekilde kullanmıştım. Tam sürümü ile arada fark oluyor mu bilmiyorum ama bana çok zorlayıcı hatta sinir bozucu gelmişti. Kurulum klavuzlarını bulabiliyorsanız izleyin, belki atladığınız bir detay vardır. Yada temin ettiğiniz dosyada sorun vardır.
Ubuntu Kurulum Anında Donma Hatası Çözüm böyle bir klavuz buldum ama izlemedim bir bakın.

Ubuntu' yu sadece raw olmuş diskleri görebilmek için Live Cd olarak, yani sizin deneme dediğiniz şekilde kullanmıştım. Tam sürümü ile arada fark oluyor mu bilmiyorum ama bana çok zorlayıcı hatta sinir bozucu gelmişti. Kurulum klavuzlarını bulabiliyorsanız izleyin, belki atladığınız bir detay vardır. Yada temin ettiğiniz dosyada sorun vardır.
Ubuntu Kurulum Anında Donma Hatası Çözüm böyle bir klavuz buldum ama izlemedim bir bakın.

Öncelikle teşekkür ederim bunu izledim hatta tekrar tekrar kurdum ama nafile şuan arch linux indiriyorum bide orada deneyeceğim

Konuya hakim olmadığım için ne demek istendiğini anlamadım ama siz şu an güncel olarak uğraştığınızdan belki anlam verebilirsiniz. Ayrılmış olan bölüm ile ilgili bir yorum okudum, link veremiyorum başka bir forum olduğu için.
Ubuntu Kurulurken Donuyor şeklinde Google da aratın 2. başlık altında belki işinize yarayabilecek yorumlar olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı