Amacım ringe çıkmak değil, sadece kendimi savunabilecek seviyeye gelene kadar işimi görsün yeter.Sparring gerçekten hafif olacaksa sorun yok, diğer durumlarda can yakabilir.
Eldivenler güzel ancak profesyonel arenalarda bile 8 veya 10 OZ kullanılır. Sizin 12 almanız rakibinizin canını fazla yakmaya sebep olabilir, mümkünse gözünüzle görmeden karar vermeyin.Amacım ringe çıkmak değil, sadece kendimi savunabilecek seviyeye gelene kadar işimi görsün yeter.
Bu eldivenin galiba 1 yıl da garantisi varmış, ondan dolayı da içime sindi biraz.
Bunun dışında Dragon 30099-P Attack 6 veya Bazooka nasıl sizce?
Hocam 12 oz almayın derim zira size bir tik kucuk olabilir Decathlon'un eldivenlerinin kalibi kucuk cunku, 14 alin derim sorunuza gelirse önermem pek, eldiveni bende kullandim aldigim 1, 2. Haftada eldivenin içi patladı onun yerine outshock 500 modelini öneririm aylardır götürüyor beni.Link
Sizce bu eldiven alınır mı?
Torba ve hafif sparing ile kullanılacak, maç için değil.
Birde beden konusunda şikayetler gördüm de sizce 12 OZ yeterli olur mu?
Boy 1.79, kilo 65.
Hocam yanlis dusunuyorsunuz oz arttikca koruma da artar 8 ve 10 oz asıl rakibin canini acitir, eldivenin dolgusu daha az oldugu icin 8 10 oz gibi modellerde rakibe daha fazla hasar verir, daha hızlı olursunuz. Bunun icin takiliyor zaten düşük oz eldivenler profesyonel maçlarda. 12 bile bu arkadasa olmayabilir eger decathlondan aldiysa kalıpları kucuk biraz decathlonun, Dragon alacaksa 12 iyidir ancak biraz kilosu arttiginda olmamaya baslayabilir, yine olur ama rahatsiz hissedebilirsiniz.Eldivenler güzel ancak profesyonel arenalarda bile 8 veya 10 OZ kullanılır. Sizin 12 almanız rakibinizin canını fazla yakmaya sebep olabilir, mümkünse gözünüzle görmeden karar vermeyin.
Tamamen aynı şeyden bahsediyoruz. 12 yeni başlayan birinin sparringi için fazla ince olabilir, hafif gidilecekse 14 alınmalı. Tabii bu durumda konu sahibinin rakibinin de yeni başladığını varsayıyorum, aksi takdirde alışık olan biri 12'yi sorun etmez.Hocam yanlis dusunuyorsunuz oz arttikca koruma da artar 8 ve 10 oz asıl rakibin canini acitir, eldivenin dolgusu daha az oldugu icin 8 10 oz gibi modellerde rakibe daha fazla hasar verir, daha hızlı olursunuz. Bunun icin takiliyor zaten düşük oz eldivenler profesyonel maçlarda. 12 bile bu arkadasa olmayabilir eger decathlondan aldiysa kalıpları kucuk biraz decathlonun, Dragon alacaksa 12 iyidir ancak biraz kilosu arttiginda olmamaya baslayabilir, yine olur ama rahatsiz hissedebilirsiniz.
Anladım hocam kusura bakmayin ben tam tersi dusuk oz daha koruyucu dediniz sandim. Evet dediginiz gibi 14 cok daha uygun olur. 12 bu kilolarda alisik olana da olmayana da sert sparring icin kesinlikle uygun degil. Hem kendini hem rakibi sakatlayabilir.Tamamen aynı şeyden bahsediyoruz. 12 yeni başlayan birinin sparringi için fazla ince olabilir, hafif gidilecekse 14 alınmalı. Tabii bu durumda konu sahibinin rakibinin de yeni başladığını varsayıyorum, aksi takdirde alışık olan biri 12'yi sorun etmez.
Cantada bekletmeyin hocam kesinlikle balkona hava alan bir yere koyun ayrica bandajla kullanın ve bandaji da havalandirin.Decathlon 120 12 OZ modelini 1.200₺'ye satın almıştım geçen hafta.
Ellerim çok büyük olmadığı için eldivenlerin sıkı kalmasından şikayetçi değilim gibi.
Bir kaç gündür kullanıyorum şuanda bir sorun yok gibi görünüyor.
İlerleyen zamanlarda bir sorun yaşarsam buraya ekleyeceğim.
Sparring hafif yapıyorum ve torbada çalışıyorum genelde.
Zaten 2-3 ay kadar bu sporla devam etmeyi düşünüyorum, beni bu sürede idare etmesi yeterli.
Eklemeyi unuttum bu arada, koku yapma mevzusu varmış galiba bu eldivenleri kullandıktan sonra.
Antrenman sonrası eldivenleri kapının kulpuna asıyorum çantada bekletmiyorum, bu yeterli olurmu kokunun olmaması için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.