Decathlon'da çalışmak zor mudur?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar arkadaşlar, işim Decathlon'da orada çalışacağım boş durmayayım dedim malum öğrenciyiz. Depo ama zor olur mu ya ağır eşya çok yoktur diye düşünüyorum ama şimdi beyaz eşya yeri olsa ağır olur diyeceğim. Gerçi ağır olsa bile transpaletle taşıyacağız da çok yorucu olur mu diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merkez depo mu yoksa mağaza deposu mu?

Selamlar arkadaşlar, işim Decathlon'da orada çalışacağım boş durmayayım dedim malum öğrenciyiz. Depo ama zor olur mu ya ağır eşya çok yoktur diye düşünüyorum ama şimdi beyaz eşya yeri olsa ağır olur diyeceğim. Gerçi ağır olsa bile transpaletle taşıyacağız da çok yorucu olur mu diye düşünüyorum.
Ağır eşya olmaz hocam , zaten spor ürünleri pek ağır olmuyor . Makine ile taşıyacaksınız zaten sorun olmaz. Gayet de iyi bir şekilde çalışabilirsiniz korkmanıza gerek yok.

Ağır eşya olmaz hocam, zaten spor ürünleri pek ağır olmuyor. Makine ile taşıyacaksınız zaten sorun olmaz. Gayet de iyi bir şekilde çalışabilirsiniz korkmanıza gerek yok.

Ürünler toplu geldiği için bir kutuda 10 tane ürün olunca ağır oluyor zaten, DeFacto'da depodayken bir kıyafetin ne kadar ağır olabileceğini o zaman öğrenmiştim xd

Merkez depo mu yoksa mağaza deposu mu?
Merkez depo

Mantıken makine ile taşınacak pek sorun teşkil etmez.

Hocam A101 falan vardı işte girmedim Hepsiburada'da çalıştım orası aktardı decathlona bakalım hayırlısı birkaç ay çalışıp harçlık çıkarmalıyım?

@heretictheloner @Emr2634 @barisakarsu 1 günlüğüne beni kargo indirmeye verdiler araçtan ürünleri indiriyok yorucu bu ama Max 1-2 araba geliyormuş bilmiyorum pazartesi decathlona vercekler Teknosa'ya giden arkadaşlarım memnun bakalım. 🤔 ( bu arada dediklerim hepsi merkez depo mağaza değil)

Son düzenleme:
Merkez depo

Hocam A101 falan vardı işte girmedim Hepsiburada'da çalıştım orası aktardı decathlona bakalım hayırlısı birkaç ay çalışıp harçlık çıkarmalıyım?

@heretictheloner @Emr2634 @barisakarsu 1 günlüğüne beni kargo indirmeye verdiler araçtan ürünleri indiriyok yorucu bu ama Max 1-2 araba geliyormuş bilmiyorum pazartesi decathlona vercekler Teknosa'ya giden arkadaşlarım memnun bakalım. 🤔 ( bu arada dediklerim hepsi merkez depo mağaza değil)
Ben LC Waikiki'nin mağazasında çalışmıştım depoda. İşler aynı değildir sanırım o yüzden yanlış bilgi vermeyeyim.

Ben LC Waikiki'nin mağazasında çalışmıştım depoda. İşler aynı değildir sanırım o yüzden yanlış bilgi vermeyeyim.

Kutuda eşyalar geliyor indiriyorsun veya atıyorsun arabaya ama Decathlon biraz malzeme oldugu için çocuğa yazdım çalışan XL depo dedi ağır eşya var dedi bakalım isg ise ağır eşyaları bile siz taşımıyonuz yasak dedi transpalet falan dedi disiplinli yer

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı