Steam Deck 512 GB vs 1 TB

Zenxx

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Steam Deck almaya karar verdim 1 TB modelini alacaktım bir satıcıyı aradım bana 1 TB çok kasıyor sorunlu oluyor, 512 GB daha iyi onu öneririm dedi. Kararsız kaldım. Sizlere danışmak istedim. Aralarında fark var mıdır? Yani özel çanta, bez falan o tarz içerikler falan nasıl oluyor? Sistemsel fark var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende almayı düşünmüştüm ama bataryasından ötürü alınmaz bence. İlk kez sizden duydum 1 TB modelinin kasma yaptığını, haricen de hafıza takılabilir zaten. Sistemsel fark yok.

Bu sorunu araştırdım OLED modelinde bu durumu çözmüşler ondan almaya karar verdim bende aksesur olarak da bir farkı olmaz değil mi bilginiz var mı?

Oyunları optimize ettirme konusunda Valve daha avanatajlı bir durumda ondan Steam Deck daha mantıklı geldi bana.

Kendi şahsi gorusumce evde PC varsa Steam Deck bana mantıksız geliyor duzenli seyahat yapmiyorsaniz el konsolu krizine girdiğim için 3-4 ay once Steam Deck yerine switch OLED Zelda Edition aldım hani ona da gerek yok evde olan biri için ama en azından exclusive avantajı var deckte oda yok pahalı diyeceksende cipletebilirsin gerek duyunca cipleticem bende bir ara 512 GB SD kart aldım hazırda tutuyorum. Onun dışında zaten Mario wonder tears of the kingdom filan oynadım.
Emulator dersende deckte switch emulator her oyun için iyi degil rx 6600 sistemde bile mario wonderi 60 fps kasmadan oynatmadi emulator

Sürekli dışarıda olduğum için şehir dışına sürekli çıkıyorum ondan el konsoluna yöneldim yani mantıklı geldi bana.

Sürekli dışarıda olduğum için şehir dışına sürekli çıkıyorum ondan el konsoluna yöneldim yani mantıklı geldi bana.

Dediğim gibi pil suresi az oynayacagin oyunlara bağlı switch alip cipletebilir ya da deck alabilirsin bu arada bir bilgi daha vereyim switch cipletirsin Android'e erişimin oluyor emulator kurabiliyorsun ve overclock ile Red Dead Redemption Zelda tears of the kingdom botw ve daha birçok oyunda 60 FPS alabiliyorsun fakat pil süren azalıyor gene de deckten 2 kat fazla dayanıyor pil olarak bunlara gore kendi seçimini yap derim.

Dediğim gibi pil suresi az oynayacagin oyunlara bağlı switch alip cipletebilir ya da deck alabilirsin bu arada bir bilgi daha vereyim switch cipletirsin Android'e erişimin oluyor emulator kurabiliyorsun ve overclock ile Red Dead Redemption Zelda tears of the kingdom botw ve daha birçok oyunda 60 FPS alabiliyorsun fakat pil süren azalıyor gene de deckten 2 kat fazla dayanıyor pil olarak bunlara gore kendi seçimini yap der.

Bilgiler için çok teşekkür ederim kafamda az çok fikir oluştu.

Dediğim gibi pil suresi az oynayacagin oyunlara bağlı switch alip cipletebilir ya da deck alabilirsin bu arada bir bilgi daha vereyim switch cipletirsin Android'e erişimin oluyor emulator kurabiliyorsun ve overclock ile Red Dead Redemption Zelda tears of the kingdom botw ve daha birçok oyunda 60 FPS alabiliyorsun fakat pil süren azalıyor gene de deckten 2 kat fazla dayanıyor pil olarak bunlara gore kendi seçimini yap derim.
Switch'e cfw atarak windows kurabiliyor muyuz? Yoksa sadece nintendo oyunları ve android mi oluyor?
Steam ve epic oyunlarını oynayabilir miyiz?

Kusura bakmayın bilgim yok Switch konusunda çok soru oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı