Benim dedem Makedonya doğumlu ama vatandaşlığı yok. Neden olduğunu bilmiyorum ama annemin dediğine göre şu an alabilir dedem vatandaşlığını alabilirse ben de Makedonya vatandaşı olabilir miyim?
Benim dedem Makedonya doğumlu ama vatandaşlığı yok. Neden olduğunu bilmiyorum ama annemin dediğine göre şu an alabilir dedem vatandaşlığını alabilirse ben de Makedonya vatandaşı olabilir miyim?
Hocam ben de aynı durumdayım birkaç akrabam bu işle uğraşıyorlar. En son bu işle ilgilenen bir avukat bulmuşlardı Bursa'da. Kişi başı 17.000 TL alıyor adam. Avukatın iletişim bilgileri bende yok fakat bir gelişme olursa buraya yazarım. Hocam web sitesini buldum; www.bayardanismanlik.com
Hocam şöyle bir link buldum ne kadar doğru bilmiyorum ama bir göz atın isterseniz. Anladığım kadarıyla eğer dedeniz vatandaşlık alırsa anneniz veya babanız kimin babasıysa artık vatandaşlık alabilir gibi duruyor onlar alırsa sizde alma hakkı kazanırsınız gibi duruyor. Benim anladığım bu.