Dedem vefat etti

Benimde dede'em vefat etti 9 sene önce.

Reis senin de basin sag olsun da simdi soylenecek sey mi yani. Ne alaka daha dogrusu.

Basin sag olsun dostum, her insanin yokluguna alismak zor. Buyuk ihtimalle kendini sucluyorsundur ama cidden yasli insanlar icin de zaman geldiginde senin yapabilecegin hicbir sey kalmiyor. Kendini suclama, her insanin yokluguna maalesef istesek de istemesek de alisiyoruz. Acini yasa, uzul ve istedigin kadar agla tutma kendini ama emin ol hayat kimse icin beklemiyor, zaman akmaya devam ediyor. Tekrardan basin sag olsun.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Arkadaşlar arkadaşın dedesi için fatiha okuyalım isterseniz.

Çok doğru söylüyorsun kardeşim diline sağlık. O anları hala az önce yaşamış gibi hatırlıyorum ama ben elimden geleni zaten yaptım. Mezarı başında kuran okudum, dua ettim, yerine defnettim, elimden de başka bir şey gelmez. Rabbim taksiratını affetsin. Mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Arkadaşlar arkadaşın dedesi için fatiha okuyalım isterseniz.

Allah razı olsun hocam. Fatiha okumak isteyen dedemin ruhuna, hepimizin ölmüşlerinin ruhuna Allah kabul etsin.

Doğru diyorsunuz. Hayat hep bir yerden akmaya devam edecek. Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…