tmyshn
Kilopat
Daha fazla
Moderasyon Notu: UserBenchmark yasaklıdır ve yanıltıcı sonuçlar, bilgiler vermektedir.
Merhaba arkadaşlar, Elimde Deep Cool Kendomen kasa bulunmakta. 3 yıldır kullanmaktayım. Bu kasanın desteklediği boyutlar sitesinde;
"160mm height/Liquid Cooler: 120/240mm at top, 120mm at rear" olarak belirtilmiş. Web sitesini de bırakıyorum buraya detaylı bilgi için buradan ulaşabilirsiniz.
Kasa üst tarafa 240mm destekliyor ben de oraya takmak istiyorum sıvı soğutucuyu.
Size şöyle sistemimden de bahsedeyim; buradan ulaşabilirsiniz.
Kasamın bir kaç fotoğrafı
Şimdi şöyle bir sorunum var, 3 yıldır bu sistemi kullanmaktayım. İşlemciyi Stok fan ile kullandım bu zamana kadar. Sistem artık yeter dedi. İşlemci macununun da artık değişmesi gerekiyor 3 yıldır değiştirmedim. İşlemci 80-90 dereceyi görmeye başladı ağır yük altındayken. Vatan Bilgisayar'a gittim sıvı soğutma almak için. Bu soğutuyucuyu düşünüyorum. Montajı orada yaptırmak istedim parçalara zarar vermemek için. Elemanın dolu işi vardı önce tek parça için montaj yapmıyoruz falan dediler. Sonra iyi dedim bir de SSD verin bana oradan 500 GB falan. Bu sefer de kasayı inceledi, bu tür soğutucular bu kasaya sığmaz ezilir kablolar. Kasayı değiştireceğiz ya da arkaya 120mm takacağız dedi. İyi arkaya tak o zaman dedim. Sonrasında mantıksız olur neredeyse 240mm ile aynı fiyat falan demeye başladı. Beni başından atmaya çalışıyor gibi hissettim o yüzden buraya konu açma kararı aldım arkadaşlar. Kasamın özelliklerini link olarak bıraktım. Şimdi kasayı mı değiştirmeli yoksa uygun bir sıvı soğutucu mu bulmalı? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
@Çağan Çelik
Son düzenleme: