Deep Cool Captain 120Ex nasıldır?

ThE bEsT

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, 3600X işlemciye sahibim stok fanın(Wraith Spire) ses yapması sonucu ki normal 2 bin RPM üstünde dönüyor sürekli, bir türlü düşüremedim bios, sıcaklık vs, neyse çevremdekiler sessizlik açısından sıvı soğutma al didi bende tamam dedim amazondan ucuz fiyata görünce verdim siparişi fakat Google amcadan bazı yorumlara göre 120mm'lik sıvı soğutmalar pek iş görmüyormuş.

Sıvı soğutma şu: Deep Cool Captain 120 Ex

Siz ne düşünüyorsunuz? Hata mı ettim? İptal edebilirim siparişi. 320 liraya gayet ideal bence? 75-80 dereceyi geçmesin sessiz olsun yeter. :D

Teşekkürler.

Valla benimde elim gitmiyor değil bu soğutucuya, bir Arctic Freezer eSports Duo ve bunun arasında kaldım. Sıvı soğutmada sıvı sızması vs gibi olaylar var, diğer bir yandan acayip güzel gözüken bir soğutucu alasım geliyo, bilemiyorum. Yada hiç heyecana gerek yok diyip eSports Duo mu alsam bunumu alsam.

Eğer elinize kısa sürede geçerse izlenimlerinizi bir yazın.

Valla benimde elim gitmiyor değil bu soğutucuya, bir Arctic Freezer eSports Duo ve bunun arasında kaldım. Sıvı soğutmada sıvı sızması vs gibi olaylar var, diğer bir yandan acayip güzel gözüken bir soğutucu alasım geliyo, bilemiyorum. Yada hiç heyecana gerek yok diyip eSports Duo mu alsam bunumu alsam.

Eğer elinize kısa sürede geçerse izlenimlerinizi bir yazın.
Elbette bilgilendiririm. Kasanız pencereli ise ikisi de tercih edilebilir. Esports duo da güzel kalitesi var açıkcası. Benim diğer alternatifim Noctua markası olan hava soğutmasıydı. Kullanmadım ama çok övülüyor. Fiyatı da ideal.
Noctua NH-U12S SE

Verdiğim sipariş geldi. 10-15 derece düşük seyrediyor. Stok soğutmadaki gibi aniden 80 derecelere fırlamalar olmuyor. Stabil şekilde 53-64 derecelerde devam ediyor. @darkcei
RDR2'de denedim. :D

320 liraya gayet uygun. Tasarımı hoş. Sessizlik konusunda beklentimin altında kaldı fakat stok soğutucuya göre kesinlikle az ses yapıyor.

Gözüm Noctua'da kaldı buarada :/ İlk fırsatta denemek gerek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı