Deep Cool Gamma Archer vs Xigmatek CD903 Apache-III

xxxxxxx123

Hectopat
Yer
İstanbul
Herkese iyi forumlar.Geçen gün GTA V oynarken fps'nin 35-60 arasında gezindiğini fark ettim.Kasayı açıp tozunu vs. aldım. Ama maalesef sorunu çözemedim. MSI Afterburner ile değerleri kontrol ettim. İşlemci 90 derece ve Ekran kartı kullanımı %85 ila %95 arasında. İşlemci yanacak diye korktuğumdan oyunu kapadım ve birkaç gündür girmiyorum.Bende bir işlemci soğutucunun derdime deva olacağını düşünerek bir tane almaya karar verdim.Fakat bütçem kısıtlı. O yüzden şu iki işlemci soğutucu arasında kaldım:

Deep Cool Gamma Archer Soket LGA775/1150/LGA1151/1155/1156 Fiyatı ve XIGMATEK CD903 APACHE-III LGA AMD FM2 CPU FAN . Sizce hangisini almalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman biraz daha para biriktirmem gerekiyor :( Ama almışken kalitelisini almakta fayda var. Teşekkürler.

Ha hocam birde yorumlarında bir arkadaş ses problemi olduğunu söylemiş.Sizce bu doğru mudur ?
Hocam şöyle birşey var ne kadar ekmek o kadar köfte. Amazondan Hyper 212 EVO al çok memnun kalırsın. Hem sessiz hem fazlasıyla performanslı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı