Deep Cool Gammax 200 Nasıl Bir Soğutucu ?

NuclearFusion

Megapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, Intel Pentium G3258'e soğutucu tavsiyesi dediğimde Gammax 300 modelini önerdiniz. Ben Gammax 200 modelini tercih ettim. Umarım iyidir. Intel pentium G3258'i stok soğutucusundan iyi performans alamayacağım onun için bütçem buna yetti. Ayrıca bakır ısı boruları da var. Onun için tercih ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bakır ısı borusu artık her soğutucuda var, yani tercih etmek için bir sebep olmaktan çıktı, standart haline geldi. Referans tasarım harici ekran kartı üreten firmalar bile aynı teknolojiyi farklı isimler altında pazarlıyor, her alanda var bakır ısı boruları.

Başlıkta adı geçen soğutucuyu yurt içerisinden mi alacaksın?
2 bakır ısı borusu olan sade bir soğutucu görüyorum baktığımda. 300 modeline ise daha fazla yaprak ve 1 adet fazla ısı borusu ve elbette daha iyi bir fan görüyorum.

Sen bu soğutucuyu kaç TL'den ve nereden temin edeceksin? Temin edebilecek misin yurt içerisinden?

Ürünü HepsBurada'dan aldım ve bugün geldi fanı çalıştırdım ve yüksek performans aldım. Baya mini bir soğutucu Teşekkürler.OverClock'suz baseclock ta 50 Dereceyi Geçemedi sağolun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı