RelyVo1
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Bence her şeyi akışına bırakmaya calış sana dediğin yüzeysel gelebilir. Durum gerçekten zor bir lise öğrencisi olarak yaşadıkların aynısını yaşıyorum. Ama şöyle düşün mesela sevdiğin işin içindesin ve 2 yıl sonra seni güzel şeyler bekliyor olacak ve oldugun bu süreç geçici bir iki yılda böyle gider umarım istediğin yerlere gelirsin. Asla bırakmak aklindan gecmesin çünkü zaten aile baskısı ile geldiğini söylüyorsun hadi aile baskını boş ver o kadar cefa cektin yani devam et o ayrı bir mesele çok takma.
Belki sana saçma olacak duyguları çok onemseme çünkü durum çok daha fenalasiyor bunu bizzat kendimde deneyimledim son 2 yılda daha sabret dişini sık sonrasında güzel şeyler olacak emin ol.
Yani sana tavsiyem duyguları çok onemsememeye çalış devam et ve bırakma zaten yarısi bitmiş neredeyse Total de 2 yıl kalmış umarım eğitim öğretimini başarıyla bitirirsin. Diğer konuya gelirsek oyun oynama Reis çok dusundugumuz gibi olmuyor oda bir yerden sonra sıkıyor çoğu hikayeli oyunları oynamis birisi olarak söylüyorum.
Teşekkür ederim tavsiye için. Umarım sende rahat ve istediğin şekilde ilerleyebilirsin. Duygularımı önemsemeyi bir şekilde aşsam bile vücudumu harekete geçirememeye başladım ders konusunda.
Arkadaşlarım var çok şükür de kendim sosyal birisi değilim. Nadiren takılırım dışarıda. Ayriyetten ödevlerin bir kenarda olduğunu ve sınavın yaklaştığını bilmek hem elimi kolumu bağlıyor hem de dışarı çıkamıyorum. Yani zorlanacağımı biliyorum ve ders çalışamıyorum niyeyse, belkide zorunda hissettiğim içindir, bu sebepten de dışarı da çıkmıyorum.Aynı şeyleri yaşıyorum. Hem okula erken başladım, hem de yüksek bir sıralama yapmayıp ailem tarafından ilk senemde okumaya zorlandım. Arkadaş bulmak gerçekten çok etkiliyor, bence ortamlara girmeye çalış, yoksa çok zor, ilk girdiğimde duvarlar üstüme üstüme geliyordu. En genç arkadaşım 25 yaşında. Ve gerçekten aşırı gereksiz aşırı yararsız ve seçmece tipler var.
Hukuk, mühendislik falan daha da farklı bir boyut tabiki. Allah yardımcınız olsun.Hukuk yazdığım güne lanet ettim.