Deep Cool Gammax L120 ne kadar eder?

Kutusu var mı? Ayrıca garanti devam ediyor mu? Eğer ikisi de varsa 650-750 TL arası diye düşünüyorum.
Kutusu var ve garantisi devam ediyor.
Aklı başında olan kimse 500 liranın üstünü vermez fakat diğer soğutucuları bilmeyen birisi belki 550 lira verir, daha üstü çıkmaz.

400-500 liralık hava soğutmalar bunu parçalar.
O kadar düşük olacağını sanmam, daha 1 aylık soğutucuyu yarısından da az fiyata satmak biraz tuhaf olur.

Aklı başında olan kimse 500 liranın üstünü vermez fakat diğer soğutucuları bilmeyen birisi belki 550 lira verir, daha üstü çıkmaz.

400-500 liralık hava soğutmalar bunu parçalar.
Hocam diğer soğutmalar ile karşılaştırmak yerine ürünü sıfırı ile karşılaştırmamız gerekmiyor mu? Ona bakılırsa en iyi f/p soğutmayı almalı, diğer ürünlere para verilmemeli. Ben yazdığım fiyatı ürünün sıfırına göre verdim, belki fazla yazdım ama siz biraz ölücülük yaptınız sanki.

Hocam diğer soğutmalar ile karşılaştırmak yerine ürünü sıfırı ile karşılaştırmamız gerekmiyor mu? Ona bakılırsa en iyi F/P soğutmayı almalı, diğer ürünlere para verilmemeli. Ben yazdığım fiyatı ürünün sıfırına göre verdim, belki fazla yazdım ama siz biraz ölücülük yaptınız sanki.

Bence hiç de ölücülük yapmadı. 400-500TL'ye alacağın sıfır bir hava soğutma bile bununla aynı veya daha iyi performans verecekken neden ben bu soğutucuya 700 TL vereyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı