Deep cool LE500 marrs 240mm vs Thermalright pearless Assassin 120 SE

Kule tipi yeterli olur bu işlemciye.

Fakat kasa 155mm destekliyor yükseklik o soğutucu da 155mm yani cama çarpacaktır. Sıkışır. İyi olmaz. Ya farklı kasa bakın ya da sıvı olanı alın.

Dampere dayanır ne demek istediniz? Ağırlık anlamında mı? Dayanır tabii ki yoksa hali ile kimse almaz satılmazdı.

2. olarak sıvı da RAM'lere çarpmaz tam tersi kule tipinde RAM'lere gelir. Gelirse öndeki fanı az yukarı alıyorsunuz o kadar.

Kule tipi yeterli olur bu işlemciye.

Fakat kasa 155mm destekliyor yükseklik o soğutucu da 155mm yani cama çarpacaktır. Sıkışır. İyi olmaz. Ya farklı kasa bakın ya da sıvı olanı alın.

Dampere dayanır ne demek istediniz? Ağırlık anlamında mı? Dayanır tabii ki yoksa hali ile kimse almaz satılmazdı.

2. olarak sıvı da RAM'lere çarpmaz tam tersi kule tipinde RAM'lere gelir. Gelirse öndeki fanı az yukarı alıyorsunuz o kadar.
kule tipi cama dayanır demek istedim ağırlık anlamında değil. 165 e kadar alıyor yüksekliği kule tipinin şimdi ölçtüm anakartı koyup. ramler sıvıya çarpıyor 5.5cm yüksekliği var radyatör + fanların. tam ramlerin yuvalarına denk geliyor.

Kule tipi cama dayanır demek istedim ağırlık anlamında değil. 165'e kadar alıyor yüksekliği kule tipinin şimdi ölçtüm anakartı koyup. RAM'ler sıvıya çarpıyor 5.5cm yüksekliği var radyatör + fanların. Tam RAM'lerin yuvalarına denk geliyor.

Maksimum CPU soğutucu yüksekliği: 155 (mm)

Verdiğiniz linkte yazıyor kasanın 155mm maksimum yükseklik diyor. Soğutucu da 155mm zaten. Dolayısı ile cama değer.

Sıvı soğutucu RAM'lere gelmemesi lazım. Önüne falan belki denk gelir ya da sıfır kalır. Öyle olsa bu kasayı niye ne için yapmışlar? Ölçümü monte vidalara göre bakın yani soğutucu kasa üst vida yerleri cama yakın yaparlar anakarta doğru değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı