FaKeReaL
Kilopat
Merhaba Deep Cool LE500-MARRS 240mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu ürünün fiyatı uygun geldi alınır mı? Acaba?
| Fan Airflow | 85.85 CFM |
| Fan Air Pressure | 3.27 mmAq |
DeepCool ürünleri gerçekten iyi. Fakat popüler olmadığı için tutulmuyor. Daha önce kullanmıştım farklı model soğutucular ve çok memnun kalmıştım. Bu ürün yeni bir seri anlaşılan. Hava akışı ve basınç değerleri çok iyi. Bence bu fiyat için mükemmel. Ben de almayı düşündüm
Fan Airflow 85.85 CFM Fan Air Pressure 3.27 mmAq
Merhaba Deep Cool LE500-MARRS 240mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu ürünün fiyatı uygun geldi alınır mı? Acaba?
Sanırım ARGB versiyonu daha gelmemiş ülkeye bulamadım.Tek eksisi ARGB veya RGB olmamasi emsallerine gore cok daha performanslı.
Sanırım ARGB versiyonu daha gelmemiş ülkeye bulamadım.
DeepCool ürünleri gerçekten iyi. Fakat popüler olmadığı için tutulmuyor. Daha önce kullanmıştım farklı model soğutucular ve çok memnun kalmıştım. Bu ürün yeni bir seri anlaşılan. Hava akışı ve basınç değerleri çok iyi. Bence bu fiyat için mükemmel. Ben de almayı düşündüm
Fan Airflow 85.85 CFM Fan Air Pressure 3.27 mmAq
Neye karar verdiniz?Kanka buradaki değerlere göre neyi tavsiye edersin aynı fiyattalar.
Neye karar verdiniz?
İşlemcin neydi ? Boşta ve %100 yük sıcaklık değerleri nedir ? Mümkünse bir de anakart sıcaklığını sadece boşta nedir yazar mısınız. Güle güle kullan.Deeepcool aldım güzel şuan memnunm
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.